Annoncørbetalt indhold

Der er mange gode grunde til at stå i en A-kasse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du ikke medlem af en a-kasse finder du herunder et par gode grunde til at genoverveje det. en A-kasse er på mange måder det samme som en forsikring. I modsætning til en forsikring skal du ikke ud og bevise at du har brug for dem, når du rent faktisk har brug for den. Er du pædagog, lærer, psykolog, arbejder med kommunikation eller it, indenfor humaniora, naturvidenskab eller samfundsvidenskab gør du klogt i lige at tjekke MA-kasse.


Annonce

A-kasse hvis du mister dit job

Den vigtigste grund til at overveje en a-kasse er din risiko for at blive arbejdsløs. Den risiko er helt reel for alle lønmodtagere. Sker det at du er så uheldig at miste dit arbejde er din a-kasse kun et telefonopkald væk. De står simpelthen klar til at hjælpe dig lige fra dag et.


Du får dagpenge mens du er ledig

Mens du er ledig modtager du dagpenge. Det er ikke helt det samme som at modtage løn, men det er penge der kommer hver måned, så du kan betale de vigtigste regninger og ikke behøver at gå fra hus og hjem lige med det samme.


A-kassen tilbyder dig gode kurser og anden hjælp

A-kassen hjælper dig også med at komme tilbage på arbejdsmarkedet. De har nogen kontakter rundt omkring til virksomheder der af og til får brug for nye medarbejdere. Derud over afholder de kurser som alle sammen kan enten afklare dig om din situation eller hjælpe dig videre mod målet.

Du bliver også tilbudt personlige samtaler, som hjælp til afklaring og som hjælp til at komme tilbage på arbejdsmarkedet.


A-kasse hvis du selv siger dit jo op

Hvis du selv siger dit job op og du har en rigtig god grund til det, så hjælper din a-kasse dig fra dag et. Har du ikke en meget god grund til at sige din stilling op, så hjælper din a-kasse dig alligevel. Du får en karantæne periode, typisk på fem uger, hvor du ikke modtager dagpenge. Derefter modtager du dagpenge og bliver tilbudt nøjagtig samme hjælp som hvis du var blevet sagt op.


A-kasse er en forsikring du forhåbentlig aldrig får brug for

På linje med alle dine andre forsikringer er forhåbningen, at de aldrig kommer i brug. Der er ingen der ønsker sig at være arbejdsløse og ikke at kunne forsørge sig selv og sin familie. Det er dog langt bedre at være på den sikre side, så du ikke en dag skal fortyde, at du ikke er medlem af en A-kasse.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.