Annonce
112

Der er nu skrevet 1200 rapporter i Iben-sagen: Stadig intet gennembrud

Der er nu gået 41 dage, siden Iben Salling Syrik blev fundet død, men der er fortsat ikke sket noget gennembrud i sagen, lyder det fra lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Carsten Thostrup. Foto: Børge Larsen
Politiet ved fortsat ikke, hvordan Iben Salling Syrik døde, og hvorfor. Efterforskningslederen understreger, at der fortsat er mange folk på sagen.
Annonce

Vesterlund: Der er ikke sket nogen gennembrud i efterforskningen af Iben Salling Syriks død.

Sådan fortæller vicepolitiinspektør Carsten Thostrup fra Efterforskningscenter Midt, der fortsat undersøger sagen om det mystiske dødsfald.

Den 38-årige Iben Salling Syrik blev fundet mandag morgen den 9. december ved sine forældres sommerhus i Skovbrynet uden for Vesterlund.

Siden er der blevet skrevet over 1200 rapporter i sagen, hvor efterforskningen fortsætter med "masser af folk på," som Carsten Thostrup udtrykker det.

- Vi får løbende svar fra tekniske undersøgeler og andre undersøgelser, der giver anledning til nye efterforskningsskridt, siger han og tilføjer, at obduktionen og de efterfølgende analyser fortsat ikke har afsløret en dødsmåde eller dødsårsag.

Spabadet ved sommerhuset er dækket ekstraordinært meget. Spiller det en rolle i sagen?

Annonce

Den sigtede

Er der sket nye sigtelser i sagen?

- Nej.

Er der en mistænkt?

- Det kan jeg ikke kommentere på overhovedet.

Du har tidligere sagt, at den person, der har været sigtet i sagen, ikke er mistænkt. Er det fortsat tilfældet?

- Det husker jeg ikke, at jeg har sagt. Den, person, der blev sigtet fra starten, er fortsat sigtet, men blev kort efter anholdelsen løsladt igen, siger vicepolitiinspektør Carsten Thostrup og tilføjer, at der ikke er noget nyt i sagen, som han kan dele med offentligheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce