Annonce
Debat

Der er udsolgt af byggegrunde i Billund - hvad gør vi?

I det her område ved Tøndebåndet forestiller Martin Alminde Friis sig, at man kunne lave en hurtig byggemodning. Screenshot

Læserbrev: I Billund kommune har vi solgt rekordmange byggegrunde. Sidste år slog vi endda rekord og det er i den grad positivt, at mange tilvælger vores fantastiske kommune.

Den sidste ledige grund er nu solgt i Billund Syd og det er umiddelbart først i det sene efterår, at den nye kommende udstykning vest for Møllevej starter byggemodningen og grundsalg. Hvis vi står i flere måneder uden ledige byggegrunde, risikerer vi desværre, at potentielle tilflyttere fravælger vores kommune.

Martin Alminde Friis, byrådskandidat for Lokalpolitisk Forum. Privatfoto

En del af dem, som køber byggegrunde i Billund, er ind-pendlere som typisk kommer fra øst. De vil ofte vælge Vejle kommunes naturskønne alternativer i for eksempel Skibet, Bredballe eller Jelling. Det er virkelig en skam, hvis resursestærke tilflyttere fravælger os af årsagen ’udsolgt’.

Annonce

Vi skal have dem helt hjem til vores dejlige kommune!

Jeg har et forslag.

Kunne man lave en ’hurtig’ byggemodning af vejen Tøndebåndet i Billund Syd? Når jeg ser på lokalplaner fra Billund Kommune, er der allerede en lokalplan for området, hvor det er udlagt til beboelse. Desuden er området allerede stort set byggemodnet. Umiddelbart ser grunden ledig ud og i min optik er det ”bare” at komme i gang med opmåling og salget – men jeg kan naturligvis tage fejl.

Lad os finde en positiv løsning til glæde for både kommende og nuværende borgere i kommunen.


Det er virkelig en skam, hvis resursestærke tilflyttere fravælger os af årsagen ’udsolgt’. Vi skal have dem helt hjem til vores dejlige kommune!

Martin Alminde Friis, Lokalpolitisk Forum
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Alarm 112 For abonnenter

44-årig mand tiltalt i grov sag om voldtægt af børn under 12 år

Alarm 112

Nej, den flinke mand var ikke fra politiet: Nyt forsøg på at narre penge fra folk

Annonce