Annonce
Vejle

Der kom færre end ventet: Corona driller Albert-udstilling

Så er der serveret. Museumsvært Kathe Amlund med en af de særlige Albert-kager fra konditoriet La Nouvelle i Den Smidtske Gård. Kagen ligner en kat, måske den kendte Goya, som Albert Bertelsen malede et billede af, som i dag er en del af Vejle Kunstmuseums samling. Foto: Leif Baun
Annonce

Vejle: På forhånd var det indre billede nok noget med en kø af Albert-fans, der ville ind og se Vejle Kunstmuseums mindeudstilling om Albert Bertelsen og få et samlet blik på hans livsværk, da den åbnede lørdag.

- Ja, det havde vi nok også troet. Under normale omstændigheder ville vi have forventet næsten dobbelt så mange til en Albert-fernisering. Nu er det spændende, hvor mange gæster vi får, eller om folk ikke tør møde op den kommende tid, fortæller museumsvært Kathe Amlund fra Vejle Kunstmuseum.

Der var "udsolgt" til åbningsarrangementet, og det vil sige 200 personer. De blev lukket ind i fem hold, så der var mulighed for at overholde afstands- og andre krav.

Det er stadig muligt at hygge sig med en kop kaffe på museet. Der er endda tilbud om en Albertkage, der er skabt af La Nouvelle-bageren i Den Smidtske Gård.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Med misk mask maske på

Vejle

Lokalt netmedie har droppet Vejle-nyheder

Annonce