Annonce
Børkop

Der kunne ikke klemmes flere ind til velbesøgt generalforsamling

Afgående kasserer Kurt Hemmingsen ved det længe ønskede handicaptoilet på Gimlegrunden. Det var dog ikke her men på Gårslev Sognegård, at årets generalforsamling blev holdt. Foto: Grundejerforeningen for Hvidbjerg, Høll og Mørkholt
150 medlemmer var mødt op til Grundejerforeningen for Hvidbjerg, Høll og Mørkholts 71. generalforsamling
Annonce

Gårslev: Ifølge formand Egon Sørensen kunne der ikke klemmes et eneste medlem mere ind på Gårslev Sognegård, da der tirsdag var generalforsamling i Grundejerforeningen for Hvidbjerg, Høll og Mørkholt.

150 medlemmer var mødt op og var klar til en aften med beretninger, debat, samvær og valg.

Annonce

Fart på Hvidbjergvej

Formanden kunne i sin beretning fortælle om rigtig mange ting, som har været iværksat i årets løb af den siddende bestyrelse. Han nævnte eksempelvis, at der havde været meget stor tilfredshed med, at Vejle Kommune havde medvirket til, at handicappede nu har fået det længe ønskede toilet på Gimlegrunden.

Ligeledes blev der udtrykt stor tilfredshed med samarbejdet om at få etableret bedre adgangsforhold til strandene for handicappede.

I Egon Sørensens formandsberetning var der også blevet plads til et af de emner, som fylder meget for medlemmerne i grundejerforeningen for tiden, nemlig trafikken på Hvidbjergvej.

I april blev der foretaget flere hastighedsmålinger flere steder på netop Hvidbjergvej. Hastighedsbegrænsningen er 40 kilometer i timen, men målingen viste, at cirka hver anden trafikant kører mere end 40 kilometer i timen, og næsten 20 procent kører mere end 50 kilometer i timen.

Ifølge formanden føler mange beboere utryghed ved situationen, da der ikke er fortov og cykelsti på vejen.

Annonce

Politiske indlæg

Til grundejerforeningens generalforsamlinger er der en tradition for, at der er politiske indlæg, og denne gang var ikke en undtagelse. De to byrådspolitikere Dan Arnløv Jørgensen (K) og Dan Skjerning (S) deltog, og sidstnævnte talte faktisk også om de trafikale udfordringer på Hvidbjergvej.

Derudover kom de to politikere ind på emner såsom etablering af et muligt refugium for kunstnere på Hvidbjerghus, pesticid-forurening ved vandværkerne og en redning af Vejle Fjord.

De emner gav også anledning til debat hos de fremmødte, som også selv havde medbragt et par emner, de gerne ville have til debat.

Naturligvis skulle der også vælges en bestyrelse. Det var dog kun kassereren, Kurt Hemmingsen, som ikke ønskede genvalg, så da aftenen var omme bestod den nye bestyrelse af Egon Sørensen, Vivi Rasmussen, Bent Møller Hansen, Susanne Transel, Iver Iversen, Erik Lassen og Stig Holm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Vejle

Flere corona-krav til Bryggen: Nu holder opsynsmænd øje med din hygiejne

Annonce