Annonce
Trekantområdet

Der skal trædes i pedalerne for kræftsyge børn

Fitness World Kolding og Team Rynkeby går lørdag 23. februar sammen om "Bike for børnene". PR foto

Fitness World Kolding stiller 40 cykler til rådighed, når der skal køres penge ind til Børnecancerfonden.

Kolding: Der skal trampes igennem på indendørscykler til fordel for Børnecancerfonden, når Fitness World Kolding og Team Rynkeby lørdag 23. februar kl. 8-14 holder "Bike for børnene". Man behøver ikke være medlem for at deltage.

Det bliver det største bike-event på dansk grund nogensinde, når Fitness World og Team Rynkeby i samarbejde afholder velgørenhedscykelløbet. Fitness World i Kolding lægger cykler og plads til og er dermed et af de centre, som samler midler ind til familier med børn, som har kræft.

Tina Christensen, centerleder hos Fitness World Kolding, glæder sig til en hyggelig dag med masser af god stemning, snacks og forfriskninger til de flittige motionister. Alle kan deltage i indsamlingen uanset erfaring. Målet er at samle mere end en million kroner ind til Børnecancerfonden på landsplan.

Annonce

600 kroner

- Jeg er pavestolt over, at Fitness World danner rammerne for et landsdækkende event, som vi er glade for at være en del af. Derfor lægger vi center til, og vi håber, borgerne i Kolding vil være med til at bakke op om en god sag. Det kræver kun en smule sved på panden og en entrébillet for at hjælpe de familier, som har kræft inde på livet, siger Tina Christensen i en pressemeddelelse.

Det koster 600 kr. at deltage. Man er velkommen til at sidde i sadlen i alle seks timer, men man kan også komme med en makker eller deltage som et hold, der kan skiftes til at sætte sig på én af i alt 40 cykler.

Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smæk for skillingerne: Bokselandskamp i Vejle

Annonce