Annonce
Fredericia

Kun ét høringssvar tikkede ind: Nu nedlægges del af skovvej

En del af Stoustrup Skovvej vil blive nedlagt af hensyn til den udvikling af byggemodningen, der foregår ved Fuglsang Vest. Det sker efter en afsluttet høringsperiode. Screenshot: Google Street View
Planen om at nedlægge en del af Stoustrup Skovvej er nu blevet til en realitet. Det sker efter en høringsperiode, hvor der kun kom et enkelt høringssvar. Der er samtidig planer om anlæggelse af ny vej med adgang fra Fuglsang Allé.
Annonce

Fredericia: En del af den offentlige vej Stoustrup Skovvej nedlægges.

Det står fast efter en høringsperiode, hvor netop nedlæggelse af en del af skovvejen, er blevet afsluttet.

I den fase er der kun kommet et enkelt høringssvar, som går på en bekymring for, om store skovmaskiner kan komme igennem 90 graders svinget. Kommunen slår dog fast, at svinget er en midlertidig løsning, som står til at blive ændret ved udbygning af etape to af Fuglsang Vest. Byggemodningen af området foregår i skrivende stund, og Fredericia Kommune forventer at kunne udbyde byggegrunde til salg i løbet af sommeren.

Annonce

Ny vej på vej

I forhold til den mulige problematik med de store maskiner og det skarpe sving vil der blive lavet en midlertidig erstatningsvej, der udligner svinget, hvis ikke det bliver muligt at komme igennem det skarpe sving med store maskiner.

Det fremgår af afgørelsen fra Fredericia Kommune.

- Nedlæggelsen foretages af hensyn til udviklingen af byggemodningen og for at få en hensigtsmæssig udformning af trafikken til og fra det nye udstykningsområde, står der ligeledes skrevet.

Det fremgår også, at der er planer om at anlægge en ny offentlig vej med adgang fra Fuglsang Allé. Stoustrup Skovvej fra Vejlevej og ned til den nye forlængelse af Fuglsang Allé vil blive opretholdt – dog med bom, der skal åbnes med nøgle. På den måde er det kun landbrugs- og skovningsmaskiner, der har direkte adgang til Vejlevej, foruden cyklister og gående.

Kort: Nana Hanghøj

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce