Annonce
Erhverv

Der var en, der var to... Fem nye traktorer kørte paradekørsel: Solgt til samme kunde

Virksomheden Lind & Kruse landede i slutningen af sidste år en stor ordre med en kunde. Kunden bestilte her fem store, spritnye traktorer til en samlet pris af seks millioner kroner. De blev forleden overdraget og kunne køre i samlet flok ud af Bredsten. Foto: Mette Mørk
Annonce

Bredsten: Man skal have den store pung op af lommen for at købe en ny traktor i dag. Skal man købe fem spritnye på én gang, kræver det en stor investering.

Hos Bredsten-virksomheden Lind & Kruse blev en ordre til en kunde på fem helt nye traktorer underskrevet af én kunde. En ordre til sammenlagt seks millioner kroner.

- Det er ikke ret tit, vi lander ordrer af den størrelse. Det er spændende at få sådan en ordre, men det har også været en lang proces at nå dertil, fortæller Jens Lind, direktør og medindehaver af Lind & Kruse.

Foruden selve salget af traktorerne har virksomheden indgået en vigtig serviceaftale med kunden.

- Vi har indgået aftale om i alt 1000 servicetimer pr. traktor de næste tre år. Det giver sammenlagt 15.000 servicetimer, som vi har sikret ved bare én kunde. Det har stor betydning for vores virksomhed. For selvom maskinerne koster mange penge, så er servicedelen også en vigtig del af vores virksomhed, forklarer han.

Køberen af de fem traktorer stillede forleden i Bredsten med fem chauffører for at køre de fem nye traktorer hjem. Foto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce