Annonce
Navne

Der var kamp om pladserne: HK Handel Sydjyllands bestyrelsesmedlemmer er fundet

Hanne K. Mathiasen er stadig formand for HK Handel Sydjylland. Pressefoto

Valg: Helle Bech, Bilka i Horsens, Keld Lund Hansen, Lemvig Müller i Kolding, Jimmy Harbo, Tjellesen Max Jenne i Vejle, og Pernille Jepsen, Bilka i Vejle, fik efter kampvalg på årets generalforsamling plads i bestyrelsen for HK Handel Sydjylland.

Formand Hanne K. Mathiasen var ikke på valg. Hun brugte bl.a. sin beretning til at rose HK Handel Sydjyllands medlemmer for den store rolle, de har spillet under coronakrisen.

- Fra dag ét af pandemien har rigtig mange af vores medlemmer trofast gået på arbejde for, at vi alle kunne købe det, vi havde behov for. Dette trods bekymring for, hvad de bragte med hjem til deres kære. Hvad enten de arbejdede i butikkerne eller på de lagre eller kontorer, der fik hjulene til at dreje rundt, er de i sandhed nogle af hverdagens helte. Jeg tror ikke, der har været et tidspunkt, hvor så mange i befolkningen har været så bevidste om, hvor stor og vigtig en del af samfundet HK Handels medlemmer er, sagde formanden i sin beretning, oplyser HK Handel Sydjylland i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Crazy Red and Whites: Seks Vejle-kendisser fortæller om deres bedste landsholds-oplevelser

Navne

Loge i Vejle har fejret tre jubilarer

Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Alarm 112

Travl aften for politiet i Vejle

Annonce