Annonce
Navne

Der var sådan et lille smølfespark inde i maven, og det var det sidste jeg mærkede til ham: Mød Natasha i serien 'Mennesker'

Natasha. Foto: Mette Mørk

Vejle: Jeg er lige fyldt 26 år og er alenemor til en lille dreng på snart fire.

Det er til tider lidt ensomt. Ens venner falder fra, når man bliver mor som ung.

Han er faktisk nummer to. Jeg fik også et andet barn. Det er fem år siden nu. Men jeg mistede ham - kun fem dage før terminen. Man ved ikke, hvorfor han døde.

Annonce

I fredags var det fem år siden, jeg mærkede ham for sidste gang. Det husker jeg meget tydeligt.

Der var sådan et lille smølfespark inde i maven, og det var det sidste jeg mærkede til ham. I løbet af den dag, som var en fredag lige efter Vejles halloweenoptog, mærkede jeg ikke mere til ham, og heller ikke om lørdagen. Jeg kunne fornemme, at noget var galt, og så gik jeg i panik og ringede til lægen. Det var et chok. 

Sygehuset i Kolding var fantastisk. Jeg er så taknemmelige for behandlingen, jeg fik dengang. Jeg fik lov til at blive så længe, jeg havde lyst, og jeg fik lov til at få min søn op til mig, hvis jeg ville ligge med ham. Der var også en lille ceremoni med en præst, hvor min jordemoder var med. Hun var med mig i hele forløbet, og sjovt nok var det den samme jordemoder, som tog imod mit barn nummer to. Det var dejligt.

Sorgen lærer man at leve med, men den får lov til at fylde ekstra meget i en uge hvert år.

Min krop reagerer rent fysisk på det. Præcist en uge før årsdagen for hans fødselsdag begynder jeg at få ondt kroppen. Jeg bliver dårlig, får kvalme, og bliver meget træt. Jeg kan godt skrive under på, at kroppen ikke glemmer.

Mennesker

  • I mere end et år har fotojournalist Mette Mørk og journalist Christina Møgelvang Mosegaard af og til gået en tur forskellige steder i Vejle Kommune - og det gør vi stadig.

  • Vi er på landet og går på gader og stræder i byerne. Vi møder mennesker tilfældigt og tager os tid til at lytte til unikke fortællinger.

  • Du kan finde “Mennesker” hver lørdag i den trykte avis. Et nyt menneske, hver gang. Du kan også følge med på Instagram “VejleAmtsFolkeblad” eller på vafo.dk.

Jeg var 21, da det hele skete. Noget af det, der skulle være den største begivenhed i ens liv... og så mister man det hele.

Dengang var jeg flyttet sammen med faderen, men vi er ikke sammen mere.

Jeg drømmer om at få en kernefamilie med flere børn. Jeg har en dejlig kæreste nu, som jeg har været sammen med i to år. Sammen drømmer vi om at få et hus, det klassiske bryllup, lillepigedrømmen, og så bare have det godt og nyde livet, og at der ikke skal være meget mere modgang, end der har været.

Jeg fik lov til at blive så længe, jeg havde lyst, og jeg fik lov til at få min søn op til mig, hvis jeg ville ligge med ham.

Annonce
VEJLE For abonnenter

Sådan oplevede nybegynderen Lance Luscombe valget: 'Jeg mødtes med Dan Arnløv og oplevede en politiker, som var helt rundt på gulvet og pludselig undsagde de fælles politiske projekter'

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Fik ondt i maven over julens udgifter: Men så kom der pludselig uventet hjælp

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Navne

Jens Jørgen måtte køre B&B videre, da konen Inger gik bort: Nu har han sørget for folks bondegårdsferier i et kvart århundrede

Erhverv

Tilbage til den kreative legeplads: Peter og Ole vil lave Danmarks bedste mikropølsemageri

Dall: Støttepartierne lagde regeringen i benlås og fik deres finanslov

Vejle For abonnenter

336 kvadratmeter lejlighed solgt for solgt for 8.300.000 kroner: Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune

Navne

Horsens-virksomhed med base i NRGi House får ny topchef

Vejle

Gymnasiefest gik galt, da adskillige elever faldt og blev mast under koncert med prisvindende sanger: 'Det var ikke et sikkert sted at være'

Flertal finder penge til bedre forhold for fødende efter tre år

Alarm 112

Transformator brød i brand: Ingen forstyrrelse i elforsyningen

Hedensted For abonnenter

Nu bliver bopælen afgørende for, hvor dit barn kommer i børnehave

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Annonce