Annoncørbetalt indhold

Derfor er det vigtigt at have en hurtig og stabil internetforbindelse i virksomheden

En hurtig og stabil internetforbindelse er alfa omega i de fleste virksomheder i dagens Danmark. Rigtig mange medarbejdere bruger det meste af arbejdsdagen foran computeren og er afhængige af internet for at kunne udføre deres arbejdsopgaver.

Indholdet er sponsoreret

Er internetforbindelsen ikke stabil, eller er internettet langsomt, kan det være meget frustrerende. Her er nogle af de vigtigste grunde til, hvorfor internettet bør være hurtigt og stabilt. Hvis din virksomhed trænger til nyt internet, kan du se mulighederne for erhvervs internet her.

Skab troværdighed for kunder og samarbejdspartnere

Hvis en virksomhed eksempelvis har en online chatfunktion eller en telefonlinje, der kører over internettet, kan det skade virksomhedens image overfor kunderne, hvis forbindelsen er langsom. Ved en online chatfunktion forventer kunderne, at de får svar fra en medarbejder inden for kort tid – dette kan muligvis ikke lade sig gøre, hvis medarbejderen først modtager beskeden sent grundet langsomt internet. I en virksomhed, hvor konferenceopkald og online møder med samarbejdspartnere er en essentiel del af forretningsgangen, er en god internetforbindelse også utrolig vigtig – et konferenceopkald, der hakker og hvor skærmbilledet er uskarpt grundet internettet, kan, som den langsomme chatfunktion, skade virksomhedens image. En hurtig og stabil forbindelse kan hjælpe med til at skabe troværdighed overfor kunder og samarbejdspartnere, så virksomhedens image bliver højnet og i sidste ende muligvis ender ud i flere salg.

Gør arbejdet nemmere for medarbejderne

Som medarbejder kan det, som tidligere nævnt, være utroligt frustrerende at arbejde med en langsom internetforbindelse. Mange virksomheder arbejder i store og tunge programmer, som er afhængige af godt internet – hvis medarbejderne skal vente i flere minutter på at åbne et sådant program, eller på at programmet skal svare, besværliggør det arbejdsgangen. Ydermere kan det smitte af på medarbejderens humør, som i sidste ende kan smitte af på hans eller hendes effektivitet.

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.