Annonce
Trekantområdet

Derfor handler du lokalt: Nej tak til p-vagter - og mere tøj og sko, tak

Service og stort udvalg får folk fra nær og fjern til at køre til Ejby for at handle dametøj, lyder det fra Susanne Martinsen fra Susannne M. Avisen har spurgt følgerne af facebooksiden Vores Middelfart, hvorfor de handler lokalt. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce

(Artiklen er opdateret 11. dec. klokken 14.30: Rettelse: En læser mener, at det er Kvickly, der står bag parkeringskorpset på den umiddelbare p-plads, men det er retteligt Middelfart Kommune. Avisen beklager fejlen.)

Nordvestfyn: Hvad skal der til for, at du handler lokalt?

Avisen har spurgt følgerne af facebooksiden Vores Middelfart om gode råd og input til, hvorfor man handler lokalt, og hvordan man får flere til at gøre det samme.

Herunder kommer udvalgte kommentarer.

Se flere på Vores Middelfart.

1) Hanne Lykke Lund

Flere gratis parkeringsmuligheder uden p-vagter. Varer, der er til at betale for. Bedre service i butikkerne, så alle kunder bliver behandlet ligeværdigt. Billigere husleje til butikkerne, så vi kan få flere sko- og tøj-butikker til byen (der er for få butikker at vælge imellem, så man kan ikke købe en jakke uden også at møde naboen i en magen til).

2) Maria Lund Nielsen

God kundeservice og nye, spændende varer/bredt varesortiment!

3) Cady Nørregaard

Jeg handler kun lokalt og bliver alle steder godt og venligt betjent. Og... det er jo også tilladt, at kunderne er venlige.

4) Lise Vinther

Supergod service og vejledning, hvis du er i tvivl.

5) Glenn Halfdan Nielsen

Hvis det er i forhold til at handle lokalt i Kvickly (Middelfart, red.), så kan de starte med at skrotte de p-vagter, der går rundt dernede (Det er Middelfart Kommune, der står bag parkeringskorpset, red.). Er det butikker i gågaden, så skal det kunne matche priser (og service), man ellers kan finde i andre byer tæt på.

6) Susan Wie Johansen

Husk at sætte kunden i centrum. Så ved man, at de kommer igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce