Annoncørbetalt indhold

Derfor kan det betale sig at bruge tilbudsportaler, når du skal flytte

Der findes efterhånden mange forskellige flyttefirmaer i Danmark. Om du skal flytte som privat eller firma, så findes der et utal af firmaer, der tilbyder flytning til forskellige priser. Men du skal tænke dig om, inden du ringer op til flyttefirmaet og beder dem om at komme og hente dine ting. Priserne kan nemlig variere betydeligt.
Annonce

Indholdet er sponsoreret

Derfor er det vigtigt, at du som kunde undersøger de bedste tilbud på flyttefirmaer i København, Århus og andre byer i Danmark. Dette skal du gøre for at undgå at blive snydt eller betale for meget. I denne artikel vil du finde en oversigt over de forskellige priser for privatflytning. På denne måde får du de bedste vilkår, for at finde frem til det flyttefirma, der passer dine behov for plads, pris og mandskab.

Skal din familie flytte? Spar tid og penge med prissammenligning

I har købt et nyt hus. Det er klar til indflytning, I mangler bare en vogn og noget hjælp til jobbet. Brug en tilbudsportal på nettet. På denne måde sikrer I jer den hurtigst mulige måde at finde frem til den billigste pris. Derudover så sparer I også tid og kræfter, da I ikke skal begive jer fra sted til sted/hjemmeside til hjemmeside – I vil finde det hele samlet på en side på nettet.

Vær sikker, før du vælger flyttefirma

Det handler om at tjekke flere sider og tilbudsportaler med prissammenligninger, inden du handler og køber et tilbud om flytning. Prisforskellene for den samme service kan fluktuere helt abnormt. F.eks. kan du finde en mellemstørrelses lastbil med en vognmand til 400kr, men du kan derimod også få den samme størrelses vogn og mandskab til 1600kr. Det er jo en betydelig sum penge, du kan sparre der allerede ved at tjekke de forskellige priser på en tilbudsportal.

Her er en liste over de mest markante prisforskelle fra en tilbudsportal:

Privatflytning

1 mand med varevogn (ca. 10m3): 130-830kr. Det er en difference på 700kr fra den billigste til den dyreste.

1 mand med mellem lastbil (ca. 40m3) 400-1600kr. Differencen er 1200kr.

2 mand med stor lastbil (ca. 70m3): 699-2500kr, hvilket er en difference på 1801kr fra den billigste til den dyreste.

Det er allerede her evident, at det kan betale sig at lige bruge noget ekstra tid på at tjekke de forskellige tilbud før du køber service fra et firma.

Det er nogenlunde de samme stejle prisforskelle, man kan finde under firmaflytning. Derfor er det vigtigt, at du indhenter information fra disse tilbudsportaler, således at du kan sammenligne priserne. Det kræver slet ikke så meget tålmodighed, det er super let at finde ud af, og straks har du det bedste tilbud. Det er dit efter få klik. Men det er ikke kun prisen, der er afgørende for at finde frem til det rette flyttefirma.

Tjek ratings

Den billigste pris er nødvendigvis ikke den bedste pris. Tjek ratings på de forskellige firmaer, og se hvad folk har sagt om firmaet. På denne måde kan du matche prisen med servicens, derved får du den bedste pris!

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.