Annoncørbetalt indhold

Derfor skal du spille på Danmark som vindere af VM i herrehåndbold 2021

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi er nu kommet et godt stykke ind i den vinterkolde januar, og det betyder selvfølgelig, at det igen er ved at være tid til, at de danske håndboldherrer skal i aktion ved dette års VM i herrehåndbold. Det kommer ikke som den store overraskelse for mange, at Danmark har været en dominerende del af verdenseliten i herrehåndbold de sidste mange år, og måske er det en af grundene til, at danske tilskuere altid har høje forventninger, når Danmark deltager i slutrunder som EM, VM og OL. Vi hepper på dem i medgang og modgang, og det gælder også ved dette års VM, hvor Danmark regnes for at være en af storfavoritterne til at vinde slutrunden. Med dette in mente kan du som tilskuer sikre dig selv lidt ekstra sjov ved slutrunden ved at spille på Danmark som vindere af VM 2021. Du kan selvfølgelig altid kigge efter andre odds fiduser, men hvis du læser med videre her i artiklen, giver vi dig tre gode grunde til, hvorfor du skal spille på de danske håndboldherrer som vindere af dette års VM.


Annonce

Et talentfuldt hold

De danske håndboldherrer har blandet sig i verdenseliten i herrehåndbold i mange år, fordi de hele tiden formår at have et talentfuldt hold bestående af både gamle og unge kræfter. Med sig på holdet har Danmark naturligvis Mikkel Hansen, som flere gange er blevet kåret til verdens bedste håndboldspiller, og som er en uundværlig del af det danske håndboldlandshold. Derudover er Niklas Landin en rutineret målmand, mens fløjspilleren Lasse Svan og bagspillerne Morten Olsen og Mads Mensah er garvede spiller i truppen. I år har Nikolaj Jacobsen givet plads til nye kræfter i form af blandt andet Benjamin Jakobsen og Mathias Gidsel, så det bliver spændende at se, hvad de kan bidrage med til et ellers stærkt dansk landshold.


Forsvarende verdensmestre

En anden god grund til at spille på Danmark som vindere af VM 2021 er naturligvis, at de kommer til denne slutrunde som forsvarende verdensmestre. I 2019 vandt Danmark samtlige 10 kampe med en målscore på +94. Med andre ord var de uovervindelige for to år siden, og derfor er der god grund til at tro på, at Danmark også kommer til at klare sig godt til denne slutrunde.


Forsvarende olympiske mestre

Udover at være forsvarende verdensmestre kommer Danmark også til dette års VM som forsvarende olympiske mestre. I 2016 sluttede Danmark et storslået OL i Rio af med en finalesejr over Frankrig, og dermed blev det første gang i verdenshistorien, at de danske håndboldherrer vandt OL-guld. Med titlen som både forsvarende verdensmestre og forsvarende olympiske mestre er der altså ikke andet end god grund til at oddse på Danmark som vindere af dette års VM i Egypten.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.