Annoncørbetalt indhold

Derfor skal du udskifte dine vinduer og døre om vinteren

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Ligesom med så meget andet, så forbinder mange af os nye vinduer og døre med sommerhalvåret, da det oftest er rarest at gøre, når det er varmt udenfor. Så det kommer måske som en overraskelse, men der er faktisk flere fordele ved at købe og udskifte vinduer og døre i din bolig i løbet af vinteren. Og der er både tid og penge at spare. Vil du vide mere? Så læs med her.

Har du bemærket, at det trækker fra dine vinduer, eller føles de kolde? Om vinteren er det svært at ignorere tilstanden af vores vinduer. Heldigvis er det ikke umuligt at udskifte dine gamle vinduer om vinteren. Det tager nemlig ikke mange timer at skifte hverken et vindue eller en dør. Så du skal ikke være bekymret for, om du skal gå og fryse i flere dage, mens udskiftningen står på.

Annonce

Få fat i de bedste tilbud

Det giver egentligt god mening, at du kan få nogle ekstra gode priser på udskiftning af vinduer og døre om vinteren. Ligesom så mange andre brancher, er vinterhalvåret også en lavsæson i vinduesbranchen. Så hvis du alligevel går med tanken om nye vinduer, kan det godt betale sig at slå til i vinterhalvåret.

Annonce

Et bedre indeklima

Gamle termovinduer slipper ofte kold luft ind i boligen, hvilket kan skabe sundhedsskadelige gener. I stedet for at skrue op for varmen og øge temperaturforskellen mellem den varme og kolde luft, kan du med fordel investere i nye energivinduer. Og hvem vil ikke gerne slippe for at skulle skrue op og ned for varmen hele tiden? Det er ikke sundt, hverken for dit helbred eller din pengepung.

Annonce

En god investering

Som en ekstra bonus, vil du nemlig hurtigt opdage en forbedring af din varmeregning. Ser gerne på projektet, som en investering, der senere vil komme dig til gode. I det lange løb vil du nemlig både spare penge på regninger og din bolig vil stige i værdi.

Annonce

Hurtig levering

Det er værd at bemærke, at der i vinterhalvåret er mindre travlt hos produktionen. Derfor er der langt kortere ventetid om vinteren, når det kommer til leveringen af dine nye vinduer og døre. Og det kan være værd at tage med - for hvem vil ikke gerne have projektet udført og afsluttet så hurtigt som muligt, når først beslutningen er taget?

Annonce

Større udvalg af håndværkere

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er travlt i håndværkerbranchen, hvorfor det tit kan være svært at få en ordentlig aftale på bordet. Men lavsæsonen gælder også for håndværkere, som faktisk også har mindre travlt om vinteren. Derfor er det også nemmere at finde en god håndværker til at udskifte dine døre og vinduer om vinteren. Og, det kan sågar være, at din håndværker er villig til at bruge lidt ekstra tid på lige præcis dit projekt, for at det kan stå hurtigere færdigt.

Annonce

Kom udenom den kolde montering

Uanset om du selv vil kaste dig ud i at skifte vinduer i din bolig, eller om du vil bestille en håndværker til jobbet, så er det meget vigtigt for oplevelsen, at der kun bliver udskiftet ét vindue ad gangen. Således vil du få det mindst mulige varmetab ved monteringen. På denne måde kan det også sagtens lade sig gøre at montere vinduerne i vinterhalvåret, og du vil ikke opleve store kuldegener ved det.

Annonce

Bliv klar til foråret

Når du har investeret i din bolig, vil både energiforbruget og udseendet af boligen ændre sig. Går du allerede nu med tanker om at sælge din bolig? Så er det en rigtig god idé at få ført projektet ud i livet, da det er en god måde at gøre din bolig mere attraktiv for potentielle købere. Og hvis ikke du går med salgstanker, så kan det stadig godt betale sig at investere i dit fremtidige energiforbrug og indeklimaet i din bolig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.