Annoncørbetalt indhold

Derfor skal du vælge bambus frem for bomuld

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er mange grunde til, at du kan, og måske endda bør, bytte dit gamle dyne- og hovedpudebetræk lavet af bomuld ud med et nyt bambusdyne- og hovedpudebetræk.

I Danmark kan det godt være svært at finde den helt rette temperatur i sit soveværelse, når man skal sove. Enten er det for koldt, eller også er det for varmt. Det er sjældent, man rammer den der gyldne middelvej, hvor man hverken behøver at have dynen helt oppe over ørerne, eller det ene ben til at stikke ud. Kender du til de nævnte problematikker, så bør du læse med her.

Annonce

Dyne- og pudebetræk af bambus

En hel række tekstiler i bambus har rigtig mange skønne egenskaber, men de mest fremtrædende, der vil blive belyst her, er,

1.at tekstil lavet af bambus er varme- og kulderegulerende

2.at tekstil lavet af bambus er svedabsorberende og fugtafgivende.

Der findes ikke mange ting, der er bedre end en sommernat, hvor man lige har vendt sin hovedpude om, så man ligger på den kølige side. Bambus føles og opleves som temperaturregulerende for kroppen, når det bløde, silkeagtige materiale smyger sig om kroppen. Bambustekstilet vil derfor føles som kølende, når det er varmt, og omvendt, når det er koldt.

Bambus til hele familien

Et sæt sengetøj lavet af bambus kan være godt for dig, men også for dit barn. Har du eller dit barn tendens til at have det meget varmt og derfor svede om natten, så vil et sengesæt lavet af bambus kunne være en del af løsningen. Et sengesæt lavet af bambus har nemlig den meget praktiske egenskab, at det er utroligt svedabsorberende og samtidig er fugtafgivende. Sengesættet vil altså transportere sveden væk fra din krop og samtidig afgive det igen – endda 2-3 gange hurtige end et normalt bomuldssæt.

Tøj og sengetøj produceret af økologisk dyrket bambus

Bambussen, som anvendes i produktionen, er dyrket 100 % økologisk og forsvarligt. Bambusplanten vokser udelukkende med hjælp fra sollys og regnvejr, og der er altså ikke tilsat nogen former for gødning.

FSC-certificeret

Når et produkt bliver produceret, er det altid godt for os som forbrugere at kunne gennemskue hele produktets rejse lige fra dyrkning til produktion og til fragt. Med FSC-mærkningen er du sikker på, at dit bambusprodukt er produceret forsvarligt og under ordentlige arbejdsforhold. Det betyder også, at der tages hensyn til dyre- og planteliv, og at der ikke bliver høstet mere bambus, end hvad bambusskoven kan nå at producere igen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.