Annonce
Vejle

Derfor var motorvejen spærret så længe: Akslen var knækket

Et tungt bjærgningskøretøj måtte hjælpe til med at få den ene lastbil bugseret væk, da en autotransporter og en lastbil med anhænger var involveret i et uheld. Foto: LocalEyes

Vejle: En sammenstød mellem to lastbiler omkring klokken 14 mandag var med til at lukke motorvej E45 i nordgående retning i flere timer.

En lastbil med anhænger kørte op bag i en autotransporter mellem Vejlefjordbroen og afkørsel Vejle Nord. Det medførte kø over mange kilometer, da man var nødt til at lukke to motorvejsspor for at kunne rydde op efter uheldet.

I første omgang forudså Vejdirektoratet, at oprydningen kunne afsluttes klokken 15 - men det trak ud, og først klokken 17.50 var køen på motorvejen helt afviklet.

Den lange lukning skyldtes, at oprydningsarbejdet blev besværliggjort af, at det var store køretøjer, man havde med at gøre.

Lastbilen med anhængeren kunne efter sammenstødet ikke køre ved egen kraft, og der måtte derfor rekvireres hjælp fra et bjærgningskøretøj, oplyser vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi Mikkel Ross.

Samtidig måtte man afmontere en aksel på lastbilen, da man var bange for, at den skulle knække under bugseringen væk fra motorvejen. Uheldet på broen gav massiv trafik ned gennem Vejle by, som også blev ramt af kødannelser.

Autotransporteren kunne selv køre fra stedet. Der er ingen meldinger om personskade ved uheldet, oplyser politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Manden der skabte Legofiguren er død

Annonce