Annoncørbetalt indhold

Det absolut flotteste gulv – ifølge de fleste danskere

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Gulvmarkedet er stort, og det samme er udvalget, som forbrugerne kan vælge. Én af grundene til dette er behovet, som forbrugerne har. I nogle rum kan der være behov for én bestemt gulvtype, mens der i andre er brug for én anden. Sådan er det individuelt og forskelligt fra husstand til husstand.


Annonce

Laminatgulvet er enormt populært, men hvorfor det?

Én gulvtype - mange fordele.

Laminatgulvet er at finde i mange danske hjem, og passer til det meste. Her får du nogen grunde til, hvorfor det er så populært.


1. Gulvet fås i forskellige mønstre.

Gulvformen produceres i mange mønstre, hvilket gør det unikt fra gang til gang. Blandt andet er sildebens laminat et godt valg. Her får forbrugeren det eksklusive fra de velkendte sildeben, som i tidernes morgen blev brugt i forbindelse med trægulv. Sildeben er selve formen, som brædderne blev lagt i, og her har man overført selve mønstret til laminatgulvet, hvilket fungerer rigtig godt.

Det er et mønster, som kan gøre alle rum unikke og specielle, hvilket er en kæmpe fordel, når man skal indrette.


2. Laminat er slidstærkt

Laminat er alsidigt, og kan holde til det meste. Det gælder børn og husdyr, ligesom det tåler hårde stød, som kommer undervejs. Det vil altid fremstå pænt og rent, uanset hvilket pres og slid det modtager. Det er en vinder hver gang!


3. Nemt at holde rent

Vil man have et pænt gulv, som er nemt at rengøre? Så skal man helt klart kigge efter sildebens laminatgulvet, da det er nemt at holde rent. Fra ældre personer til børnefamilier – alle kan holde gulvet pænt og nydeligt, uanset hvad man end måtte spilde eller svine med. Det kræver blot en kost og en gulvvask, så er man godt på vej.


Hvad er laminat?

Laminat er et materiale, som består af flere forskellige lag, hvilket giver en blød fornemmelse. Disse materialer er blevet smeltet sammen i en længere proces, som til sidst ender med det samlede laminatgulv. Kernen i laminatgulvet består af en fiberplade, som danner grundlag for gulvets fundament.


Hvor kan man købe laminatgulv?

Det kan fås hos stort set alle forhandlere, som sælger gulve. I takt med efterspørgslen er udvalget blevet større hos forhandlerne, som i de fleste tilfælde har et stort udvalg.

Som forbruger kan du starte med at Google: Laminatgulv. Herefter vil Google komme op med alverdens muligheder, som kan være svært at navigere rundt i.

Derfor kan du indsnævre din søgning ved at blive mere søgespecifik.


Prøv i stedet med at være mere specifik – et bud kunne som nævnt være sildebens laminatgulv. Herefter kan du måske søge efter farver, bestemte mønstrer, priser og meget andet. Det vil give dig et bedre billede af udbuddet.


Hvordan monterer jeg et laminatgulv?

Monteringen af laminatgulve er ikke så svær, som man skulle tro. Laminat er et materiale, der er nemt at arbejde med. Du kan skære det ud, lige som du ønsker det. Det vil også sige, at man kan skære det til undervejs, hvis der er steder i rummet, hvor det ikke passer 100 %.

Hvis man er født med 10 tommelfingre, kan man heldigvis få professionel hjælp. Som regel kan din forhandler være behjælpelig med monteringen, så det bliver 120 % korrekt – og selvfølgelig pænt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.