Annonce
Erhverv

Det blev til en halv million tarteletter, men nu er det slut: Tarteletkongen abdicerer

Lasse Lindberg har lavet uanede mængder tarteletfyld de seneste tre måneder, men om to uger er det slut. Arkivfoto: Jim Hoff
Efter at have solgt over 70 ton tarteletfyld lukker Lasse Lindberg produktionen om få uger - blandt andet fordi det kneb med at holde kvalitetsniveauet. Han vil fremover fokusere fuldt ud på at skabe gode oplevelser for gæsterne på Diagonalkroen.

Give: Konceptet solgte over 70 ton tarteletfyld, gav lange køer på Torvet i Give og blev vist på landsdækkende tv. Men om 14 dage er det slut med Lasse Lindbergs tarteleteventyr.

Efter tre måneder med fuld fart på har kokken fra Diagonalkroen valgt at trække stikket for fremstillingen af tarteletfyld.

Ifølge ham selv skyldes beslutningen, at han er kommet for langt væk fra det, der er hans egentlige vision: At skabe en unik restaurant og gode selskabsoplevelser for lokale og turister i Give.

Annonce

- Ærligt - jeg red på et tidspunkt med på bølgen og troede, at jeg levede en drøm i et erhvervseventyr. Men de sidste 14 dage har været et tilbageslag så stort, at jeg har måttet finde tilbage til kernen i projektet og mærke efter inde i mig selv, hvad der er det rigtige at gøre, skriver Lasse Lindberg på Facebook.

- Jeg har aldrig drømt om at være fabrikant, og det er ikke der, jeg er stærk, men jeg prøvede at sætte noget i søen, som kunne understøtte min “core” business - og hjertebarn, Lindberg Dining Diagonalkroen.

Produktionen stopper om to uger

I opslaget skriver Lasse Lindberg, at han har fået meget ros for smag, service og pris. Mange har også hyldet hans omstillingsparathed i en tid, hvor det ikke er muligt at skabe omsætning på Diagonalkroen. Alligevel har der også været flere bump på vejen, og i løbet af de sidste par uger er det gået op for kokken, at produktionen af tarteletfyld ikke skal fortsætte.

- Tilbageslaget består i, at vi har haft kvalitetssvigt på både produktet, kundeservice og ikke mindst bestillingsforløbet. Fejl, som vi i høj grad kan adressere videre til vores leverandører, men jeg må nok også tage noget på mine skuldre i “udbrændthed”. Vi er hjertens bevidste om, at oplevelsen, som kunden sidder tilbage med, er, at vi har fejlet, skriver Lasse Lindberg.

Han ønsker ikke at promovere gode oplevelser og samtidig levere ”venstrehåndsarbejde”, når det samtidig ikke er det, han brænder for.


Jeg har aldrig drømt om at være fabrikant, og det er ikke der, jeg er stærk.

Lasse Lindberg, Lindberg Dining og tarteletfyld.dk


På Trustpilot, hvor forbrugere kan anmelde deres oplevelser af virksomheder, har flere kunder hos tarteletfyld.dk lagt kritiske indlæg ind de seneste dage. De problematiserer blandt andet kvaliteten og smagen af tarteletfyldet samt leveringen.

Omvendt har Lasse Lindberg ad flere omgange høstet stor ros for både initiativet og selve tarteletfyldet på Facebook, hvor en del kunder udtrykker stor respekt for hans beslutning om at slutte tarteleteventyret her.

Ifølge Lasse Lindberg har han i løbet af de seneste måneder solgt 25.000 bøtter tarteletfyld. Det svarer til over 72,5 ton fyld - det burde række til en halv million velvoksne tarteletter.

Hjemmesiden og produktionen holdes i gang indtil 7. februar.

Vejle Amts Folkeblad har forsøgt at ringe til Lasse Lindberg for en uddybende kommentar, men det har ikke været muligt at træffe ham mandag morgen.

Annonce
Vejle For abonnenter

International kæmpe skal hjælpe NPV med at finde storinvestorer til byggeprojekt i Vejle

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: 457 nye smittetilfælde - seks døde

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Her kan du få alt det gode til din krop på én gang: Ny virksomhed giver dig klarhed og skønne sager - lige i hovedet

Erhverv For abonnenter

Så meget skar Vejle-slagter af prisen: Liebhaver-sommerhus i Skagen kostede oprindelig 50 millioner kroner

Hedensted

Patrick kedede sig som ung i Uldum: Nu vil han hjælpe med at skabe et nyt samlingssted i byen

Erhverv For abonnenter

Byens gamle restaurant Peking Grill er blevet til My Look: Louise har øjnene rettet på nyt forretningskoncept

Vejle Boldklub

Godt nyt for VB: Kolinger spillede med reserveholdet og ligner en mand, som er klar til kamp

Vejle For abonnenter

Jeg må stå på risten og nyde duften: Vejles nye stjerne-restaurant er så fin, at den ikke skilter med sig selv

Erhverv For abonnenter

Flertal forlænger forbud mod minkavl et år

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Vejle

Omstridt centerleder 'fyret' fra Bifrost efter Sofies død: 'Det var svært at se, hvordan vi kunne genoprette tilliden'

Danmark

Mormor advarer om trend på TikTok: Barnebarn svært forbrændt af stikflamme fra brandfarlig leg med spraydåse

Vejle For abonnenter

Laura sex-slammer om sexisme: 'De tog mit navn og tilpassede det mit kønsorgan'

Vejle For abonnenter

Royal fest, DF svigtede ældre, afdødes journaler holdes hemmelige og VB på nedrykningskurs: Få overblikket over de største Vejle-historier på blot fem minutter

Vejle

Vil du bygge i Vejles nye bydel skal du have meget mere end kolde kontanter op af lommen

Annonce