Annonce
112

Det duer ikke: Tre kørte galt med spiritus i blodet

Tre gange fra lørdag til søndag har politiet på Vejleegnen skrevet rapporter om bilister med spiritus i blodet. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Vejle: Det der med lige at liste hjem i bilen efter festen duer altså ikke. Men det bliver ved. Tre gange i løbet af døgnet fra lørdag til søndag formiddag har Sydøstjyllands Politi oprettet sager over uheldsramte bilister, der er kørt galt med sprit i blodet.

Klokken 20.56 skete det på Vejlevej ved Hørup Tværvej mellem Vejle og Jelling. En 37-årig mand fra Vejle kørte ganske langsomt, formentlig med omkring 20 kilometer i timen, og alligevel røg han i grøften, mens han var på vej i sydgående retning. Det blev set, og en opringning fik politiet til stedet. Her kunne man konstatere, at manden både var påvirket og uden kørekort, så bilen blev konfiskeret.

Klokken 23.43 var der et uheld på Oksenbjergevej ved Give. En 40-årig mand fra Billundegnen kørte i nordøstlig retning, da han kom ud i rabatten og kørte frontalt ind i et træ. Han blev kørt til eftersyn på Kolding Sygehus, men var søndag morgen udskrevet.

Spiritus var også indblandet klokken 04.29 ved et uheld på Boeskærvej i Vejle, hvor det var en 18-årig mand fra Herning, kørte på tværs af vejen, gennem en hæk og landede i en grøft. Politiet vurderede, at han var påvirket af både alkohol og euforiserende stoffer.

Manden klagede over smerter i nakken, fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross. Derfor blev manden kørt til skadestuen og i samme ombæring, blev der udtaget en blodprøve.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Vellykket dansk EM-premiere: Det ligner allerede en billet til mellemrunden

Annonce