Annonce
Debat

Det er altid folk nederst på lønskalaen, som kastes ud i usikkerhed om deres arbejde og arbejdsplads

Læserbrev: Onsdag 28. april kunne man i avisen se, at der var politikere samt formanden for Vejle Lærerkreds, som stillede spørgsmål ved garantien for at sikre kvaliteten og standarden af rengøringen efter overgang til et nyt firma, som skal overtage arbejdet med rengøring på kommunale skoler, institutioner og kontorer.

Men borgmesteren tager det rimelig roligt. Han forventer, at det er der taget højde for i udbudsmaterialet, men det er ikke noget, jeg er 100 procent inde i, så jeg har bedt om, at vi får en redegørelse om vilkår og betingelser, udtaler borgmesteren.

Det lyder måske betryggende, selv om det må siges at være lidt sent, at han begynder at vise lidt interesse for sagen.

Annonce


Det lyder måske betryggende, selv om det må siges at være lidt sent, at borgmesteren begynder at vise lidt interesse for sagen.


I torsdagens avis kan man måske se forklaringen på, at det måske ikke er kommet i første række, for på onsdagens byrådsmøde brugte man 75 minutter på at diskutere græs og lys på stadion.

Men en ting, som kunne være meget godt og vigtigt er, hvad HAR man gjort for at sikre arbejdsforholdene for de folk, som i dag arbejder der, og ikke bare til august, men også i årene fremover

Det er mennesker, som laver et fantastisk vigtigt stykke arbejde, og som sætter en meget stor ære i at gøre det så godt som muligt ud fra den tilmålte tid.

Det er i mange tilfælde mennesker, som har tjent Vejle Kommune trofast i mange år, og hvor antallet af sygedage og fraværsdage kan tælles på en hånd.

Kunne der i det hele taget ikke stilles spørgsmål ved, om det er rimeligt, at det altid er folk, som står nederst på lønskalaen, som med mellemrum skal kastes ud i usikkerhed om deres arbejde og arbejdsplads?

Det er ikke ordentligt. Lad dem dog være ansat på ordentlige vilkår, som de andre medarbejdere på de steder, hvor de gør rent. Lad dem være en del af fællesskabet på stedet.

Det andet er ikke ordentligt, det er sølle!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Nærmede sig diskvalifikation: Carelink vandt kviktest-udbud i Syddanmark trods kritik for mangelfuld plan

Annonce