Annonce
Billund

Det er derfor, at topholdene frygter Grindsted...

Kristoffer Jessen spillede sin kun anden kamp for Grindsted efter ankomsten fra Fredericia. Kristoffer Jessen har især sin styr i forsvaret, hvor han sammen med Rolf Ravn udgør et solidt midterforsvar. Foto: Alex Hermann
1. divisions tophold, Skive fH, fik en ordentlig omgang klø, da de onsdag aften var på besøg i Grindsted. Skive, der er favorit til at rykke op i ligaen, blev sendt hjem fra Grindsted med en lussing på 40-30.
Annonce

Grindsted: - Det er sådan en kamp, man rammer én gang i løbet af sæsonen. Det var virkelig en vild håndboldkamp. Hvor må det have været fedt at være tilskuer!

Grindsted-træner Flemming Pedersen var forståeligt nok i særdeles højt humør efter onsdagens hjemmekamp mod topholdet fra Skive. Hvis ikke nærværende avis havde været så anstændig, som tilfældet er, havde vi formentlig skrevet, at Skive, der i parantes bemærket lå på 1. pladsen i 1. division og er blandt de absolutte favoritter til at rykke op i ligaen, blev kørt rundt på røv og albuer i 2. halvleg og sendt hjem fra Lynghallen med en lussing på hele 10 mål.

40-30 stod der på måltavlen, da de 60 minutter var gået.

- Vi rammer bare alt lige i røven. Vi brænder stort set ingenting i 2. halvleg, sagde Flemming Pedersen og skyndte sig at tilføje, at heldet i en række situationer havde været med Grindsted-mandskabet.

- De har alligevel tre-fire skud, der rammer træværket, bemærkede træneren.

Annonce

Målrig affære

Det er sædvanligvis i forsvaret, at Grindsteds store styrke ligger, men det var ikke til at se i 1. halvleg, hvor bolden blev sendt i mål i begge ender i et hæsblæsende tempo. 19 scoringer til Skive i 1. halvleg havde været temmelig kritisabelt, hvis det da ikke var fordi, at Grindsted scorede 20 gange.

Efter pausen blev Skive stille og roligt løbet over ende, og især Nikolaj Svalastog var i hopla. 12 scoringer blev det til fra Svalastog, som reelt lukkede kampen, da han med små 10 minutter igen sendte kuglen i mål helt nede fra Grindsteds eget hjørne.

- Det er derfor, topholdene frygter os. De ved, at vi har et meget højt topniveau, men vi har desværre også et skræmmende bundniveau, sagde Flemming Pedersen med henvisning til weekendens kamp mod Skovbakken, hvor Grindsted efter en jammerlig indsats tabte med to kasser,

Annonce

Rune Norup viste klassen

Grindsted-træneren havde dog et andet bud på, hvem der var dagens bedste spiller. Han pegede på sin sædvanlige reservemålmand Rune Norup, som efter pausen gjorde en væsentlig forskel.

- Rune Norup var virkelig dagens mand. Han har siddet ude i næsten halvanden sæson, hvor han stort set kun har spillet, da Christian Wetche havde karantæne. Og så kommer han ind og brænder sådan en kamp af... ja, jeg ved næsten ikke, hvad jeg skal sige, lød det fra Flemming Pedersen.

Allerede på tirsdag venter der Grindsted GIF en voldsomt svær kamp, når turen går til Helsingør for at møde Nordsjælland Håndbold.


Det er sådan en kamp, man rammer én gang i løbet af sæsonen. Det var virkelig en vild håndboldkamp. Hvor må det have været fedt at være tilskuer!

Flemming Pedersen, træner, Grindsted GIF


Der var trængsel i angrebet. Her er det Rolf Ravn, der forsøger at komme til afslutning. Foto: Alex Hermann
Daniel Jørgensen var som sædvanlig en af Grindsteds trusler fra sin position på højre back. Foto: Alex Hermann
Bjarke Nybo Jørgensen og de andre Grindsted-spillere har klaret sig over al forventning i håndboldens 1. division. Efter aftenens kamp mod Skive gælder det i næste kamp 1. divisions andet tophold, Nordsjælland Håndbold. Foto: Alex Hermann
Skive er blandt de absolutte favoritter til at rykke op i Håndboldligaen, men onsdag aften blev de sendt hjem fra Grindsted med en ordentlig lussing. Foto: Alex Hermann
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Konspirationsteorierne er for alvor kommet til Vejle: 'Jeg kunne bare ryste på hovedet'

Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Vejle

Forældre til udviklingshæmmede er bekymrede: Hvornår skal vores børn egentlig vaccineres?

Annonce