Annonce
Vejle

Det er ganske gratis: Elektroniske Vejle fylder Mariaparken med afslappende musik

Lars Krebs Henrichsen har overtaget det organisatoriske ansvar for musikbegivenheden Elektroniske Vejle, der finder sted i Mariaparken på fredag. Foto: Mette Mørk
Det er ikke fest men afslapning, når otte DJ's fra Vejleegnen fylder Mariaparken med Deep House og Chill-toner fredag.

Vejle: Fredag 24. maj mellem klokken 13 og 20 vender arrangementet "Elektroniske Vejle" tilbage til Mariaparken i Vejle. Otte discjockeys leverer musik inden for genrerne Deep House og Chill.

Det er fjerde sæson, arrangementet afvikles. Men i år er der en ny styrmand på arrangementet. Lars Krebs Henrichsen, der har været på scenen fra starten, har overtaget det organisatoriske ansvar efter Morten Elsborg og Preben Steen Nielsen.

Derfor er det denne gang ham, der har haft kontakt til politiet og Vejle Kommune.

- Jeg synes, det skulle fortsætte, nu vi har fået tradition for et godt og spændende arrangement, hvor vi kan udbrede kendskabet til den type musik. Det er afslappende musik, og det er ikke en fest, men afslapning, der er målet. Vi håber, at folk vil sætte sig i græsset og nyde den elektroniske musik, siger Lars Krebs Henrichsen.

Jeg synes, det skulle fortsætte, nu vi har fået tradition for et godt og spændende arrangement, hvor vi kan udbrede kendskabet til den type musik. Det er beroligende musik, og det er ikke en fest men afslapning, der er målet. Vi håber, at folk vil sætte sig i græsset og nyde den elektroniske musik.

Lars Krebs Henrichsen

Ganske gratis begivenhed

Tidligere har der været mellem 100 og 200 tilhørere. Alle arbejder gratis og ser det som promovering for sig selv og den musik, de brænder for.

Lars Krebs Henrichsen er 35 år og kan mødes over hele landet som diskjockey. Han har levet af det de seneste tre-fire år og har to-fire engagementer om ugen. Det er ikke det samme slæb som i gamle dage, hvor han havde store kufferter med cd'er ud til spillestederne. I dag ligger den mængde musik på en håndfuld usb-stik. Men lydkvaliteten er lige så god, som den altid har været, vurderer han.

- Jeg har altid interesseret mig for musik og den elektroniske scene. Ude på klubberne er man en del af festen og kan være med via sit musikvalg at styre stemningen både og og ned, lidt i stil med, når orkestre giver koncert. Når jeg sætter tingene sammen på en ny måde og tilsætter nye beats (rytmer, red.), er det en kreativ proces, forklarer han.

Drømmen om Ibiza

Professionelt drømmer han om en gang at være discjockey på Ibiza. Det er stadig her de nye tendenser kan opfanges. Alle mulige DJ's fra hele verden vil gerne kunne skrive på deres cv, at de har været i festmiljøet på middelhavsøen, der er et søgt turiststed, fordi den er kendt for sine mange klubber, hvor der spilles elektronisk musik.

Allerede nu ligger det fast, at den næste omgang Elektroniske Vejle foregår 30. august. Det er valgt bevidst for at læne sig op ad Rock i Byparken.

- Jeg ser det som en opvarmning, og vi vælger blandt andet noget musik, der giver mening i forhold til, at der følger en koncert efter med Medina og Suspekt, siger Lars Krebs Henrichsen.

Otte musikleverandører

Ved Elektroniske Vejle i Mariaparken fredag fra klokken 13 optræder denne gang følgende otte DJ's, der hver spiller 50 minutter lange koncerter.

  • Jens Ashoya
  • Alexandra Molchanova
  • Jakob Snogdal
  • Erik Højgård Sørensen
  • Morten Elsborg
  • Sebastian Vejby
  • Lars Krebs
  • Miké Simonsen
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Ny S-formand udfordrede Mette Frederiksen

Annonce