Annonce
Egtved

Det går godt, og det går skidt: Røgeriet Egtved åbner spisested

Ole Bundgaard, der er indehaver af Røgeriet i Egtved, fik i oktober 2019 produceret et antal store bannere med kritiske citater om forsikringsselskabet If, fordi han var utilfreds med den behandling, han havde fået efter en brand i Bølling Forsamlingshus. Til spørgsmålet omkring - "om" og "hvor" bannerne er blevet hængt op, svarer han: "Måske, måske ikke...". Til gengæld går han all in på fremtiden og etablerer nu spisested i forbindelse med butikken. Arkivfoto: Mette Mørk
Trods udfordringer med en verserende forsikringssag har Ole Bundgaard besluttet at åbne spisested i butikken Røgeriet Egtved med cirka 60 siddepladser.

Egtved: - Jeg vil sige, at det faktisk går både godt og skidt. Vi lider stadig økonomisk under den forsikringssag, vi har kørende med If om erstatning siden branden i Bølling Forsamlingshus, som jeg ejede dengang. Men vi vil nu alligevel satse og prøve at skabe en god forretning og gode tiltag for Røgeriet Egtved, lyder det fra indehaver Ole Bundgaard.

Han planlægger derfor nu at åbne spisested med omkring 60 siddepladser i butikken.

Annonce

Jeg vil sige, at det faktisk går både godt og skidt. Vi lider stadig økonomisk under den forsikringssag vi har kørende med If omkring erstatningssager siden branden på Bølling Forsamlingshus, men vil nu alligevel satse og prøve at skabe en god forretning og gode tiltag for Røgeriet

Ole Bundgaard, Røgeriet Egtved

Mindre vin, mere plads

- Det er vigtigt at lytte til kunderne og se på behovet. For eksempel sælger vi ikke så meget vin, som jeg havde regnet med og håbet på. Det er lidt svært at konkurrere med supermarkederne på den front. Derfor har jeg bestemt mig for at reducere salget af vine med 80 procent i butikken, fortæller Ole Bundgaard.

Han forklarer, at behovet for et spisested i Egtved er stort, og det vil han gøre noget ved. Derfor skal der nu omrokeres i butikslokalet og lægges nye gulve i det område, hvor der lige nu er vinsalg. Herefter vil der blive sat borde og stole op, som skal skabes et spisested-miljø. Og der vil ligeledes blive etableret en ny buffet. Alt dette skal gerne stå klart til marts måned.

- Konceptet er endnu ikke helt fastlagt, men vi regner med at tilbyde buffet, og måske bliver der også et menukort, som man kan vælge ud fra. Og så holder vi også fast i igen at sætte telt op ude foran ligesom de andre år, hvor vi laver gode tilbud, siger Ole Bundgaard, der for øvrigt tilføjer, at omsætningen er steget i selve butikken i løbet af både 2018 og 2019.

Klør på trods verserende sag

Ole Bundgaard vælger aktivt at udvikle Røgeriet Egtved med eksempelvis etableringen af spisested i butikken, trods udfordringer i forhold til den verserende forskiringssag.

Samtidig er han ikke gået stille med dørene i forhold til at gøre opmærksom på sin problemstilling.

I oktober 2019 bragte avisen blandt andet en artikel om, at Ole Bundgaard havde fået produceret et antal store bannere med kritiske citater om forsikringsselskabet If, fordi han var utilfreds med den behandling, han havde fået efter branden i Bølling Forsamlingshus.

Og mon der er sket nyt i den henseende...

Har du haft bannerne oppe at hænge, siden du fik dem produceret i oktober sidste år?

- Måske, måske ikke… men jeg har, efter at jeg fortalte om bannerne, fået reaktioner fra rigtig mange mennesker, og jeg har fået henvendelser fra flere, som har ønsket at give gode råd. Blandt andet fik jeg af vide, at der rent faktisk eksisterer noget, som hedder Kundeombuddet hos If, hvor jeg kunne have hentet hjælp, men det er dog for sent nu, da de ikke kan træffe afgørelser, som er eller har været under behandling af domstolene, svarer Ole Bundgaard, som ikke vil fortælle nærmere om, hvad der er blevet af bannerne.

Har du planer om at hænge dem op på et senere tidspunkt?

- Det kan jeg ikke fortælle noget om på nuværende tidspunkt. Lige nu vil jeg koncentrere mig om at holde os kørende her i Røgeriet, lyder det afsluttende fra Ole Bundgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

navne

Egtved

Se billederne: Vejlevej er spærret - det vil koste op mod en million kroner at få den fikset

Annonce