Annoncørbetalt indhold

Det gode vejr er her - tid til og male plankeværket

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er der tale om et ældre træværk, hvor malingen ikke har vedhæftning og der kan kradses ind til træet, skal det have grundingsolie. For at fjerne den gamle maling, anvendes vores skraber, hvorefter overfladen slibes fin med sandpapir. Det er vigtigt at vide, at grundingsolie er det inderste lag på træværket og skal derfor ikke udover den dækkende maling. Hvis der kun er få steder uden vedhæftning, kan grundmaling være at foretrække og derefter træbeskyttelse. De vandbaserede malinger skal som udgangspunkt ikke fortyndes, mens hvis den skal, så kan den fortyndes med vand. Risikoen ved at fortynde produktet med vand er, at der kan startes en forrådnelsesproces. Pensler renses blot i vand. I forhold til vores oliebaserede malinger, kaldet Classic, så fortyndes denne malinger med terpentin, samt penslerne renses med terpentin. Giv altid dit træværk minimum 2 lag træbeskyttelse.


Annonce

Skal man behandle en overflade, som har været malet i forvejen og hvor der er løssiddende maling, så er det vigtigt at den løssiddende maling fjernes. Det fjernes med en skraber som denne Flügger Ultra Scraber i passende størrelse til objektet. Til nedslibning anvendes sandpapir i korn 120-150. Ved maling af mindre overflader eller kanter, anbefales spidse, runde eller ovale pensler alt efter hvor præcist og hurtigt arbejdet ønskes. Til maling af brede objekter bruges brede pensler, og penslens bredde skal passe med objektet. På større flader kan en malerrulle anvendes, men for at komme helt ned i træets struktur, skal en pensel også anvendes. Derudover anbefales en rullespand, således at man ikke går rundt med den tunge maling. Ligeledes er overskydende maling nemmere at tørre af i rullespanden.


Produkter af høj kvalitet

Opbygningen af Flüggers udendørs træmaling består overordnet af Classic produkter, som er de oliebaserede produkter og så består den af de vandbaserede produkter. Produkterne bør ikke blandes, hvorfor man skal vælge de samme typer hele vejen igennem. Altså kan man ikke blande nogle oliebaserede og vandbaserede produkter. Til vandrette overflader anbefales det kun at anvende de oliebaserede Classic produkter, da de oliebaserede produkter bliver hurtigere hårdfør, hvilket kræves til en vandret overflade, da malingen bliver udsat for mere regn og fugt. De vandbaserede produkter sammenlignes som den nyere opdaterede version med færre af de skadelige stoffer, samt indeholder de fleste fordele som den oliebaserede. Dog tager den vandbaserede maling længere tid om at bliver hårdfør, hvorfor den ikke anbefales til vandrette overflader.


Derudover er der numre på malingen. Nummereringen er bygget op således, at jo lavere et tal, jo før skal det lægges på træværket. Grundingsolie, som er det første der males på træværket, har eksempelvis nummer 01. Derefter kommer grundmalingen med 02 og helt op til 06, som er oliemalingen, hvilket altid anvendes som det yderste og beskyttende lag. Dog vil det ikke være nødvendigt at købe hele nummerrækken til sit malerarbejde, men blot efter behov.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.