Annonce
112

Det halve af huset og fyrrummet er brændt ned: Campingpladsejer er ved godt mod

Torsdag aften blev der meldt alarm til brandvæsenet. Ildebrand havde taget fat på Randbøldal Camping. Ejeren, Eigil Sørensen, er dog ved godt mod.

Randbøldal: I aftes omkring klokken 22 blev der slået alarm. Der var brand på Randbøldal Camping. Nærmere betegnet var det fyrrummet og stuehuset hjemme hos campingpladsens indehaver, Eigil Sørensen og hans kone Danuta Sørensen, der brændte.

- Det er heldigvis kun materielle skader. Hverken mennesker eller dyr er kommet noget til, lyder det her til morgen fra Eigil Sørensen, der var hjemme i huset med kone og hund, mens branden opstod.

Eigil Sørensen fortæller videre, at det blandt andet var byens smed og nogle af campinggæsterne, der opdagede branden, og derefter slog alarm.

- Der var hurtigt meget ild og røg, og røgen lå i hele dalen her i Randbøldal. Men vi kom nu stille og roligt ud af huset uden for stor panik, forklarer han.

Branden på Randbøldal Camping blev opdaget ved 22-tiden i aftes. Foto: LocalEyes

Hurtigt fremme

- Og hold da op, hvor var brandvæsenet hurtigt fremme, og der kom altså virkelig mange. Og så må jeg sige, at det godt nok er en dygtig indsatsleder, de har. Ja, og politiet var også venlige og hjælpsomme, forklarer Eigil Sørensen.

Trods dét, at det halve af familiens hjem nu er brændt ned og det andet halve hjem er sodet til og dermed ubeboeligt, er han ved godt mod:

- Jo, men det er jo bare materiel skade, der er sket. Det vigtigste er, at vi har det godt. Og vi skal nok klare os. Der er masser af muligheder i forhold til, hvor vi kan opholde os, siger Eigil Sørensen.

Han fortæller videre, at han har lidt travlt. Arbejdet kalder nemlig, for der skal holdes begravelse lige om lidt hos dem, og der skal derfor smøres en masse boller.

Eigil Sørensen kunne i maj 2018 fejre, at han har været indehaver af Randbøldal Camping i 30 år.

I maj 2018 kunne Eigil Sørensen fejre, at han har været indehaver af Randbøldal Camping. Tirsdag aften brændte store dele af hans og konens hjem (der er placeret på campingpladsen, red.). Hverken mennesker eller dyr kom til skade, og det er for ham det vigtigste. Arkivfoto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Eriksen har sendt besked til Inter-spillere i gruppechat

Annonce