Annonce
Navne

Det handler om personlighederne hos os: Mød Marc, Peter, Simon, Diana, Lucas og Lea i serien "Mennesker"

Peter, Lucas, Marc, Simon, Diana og Lea. Foto: Mette Mørk

Vejle: Vi er en del af en meget større gruppe end os, der lige er her. Faktisk er vi omkring en 30 stykker, der fester sammen og mødes og bare hygger med hinanden. For tre år siden startede vores gruppe med fem personer, og så har den bare vokset sig til en kæmpe gruppe. Vi samler folk op på vejen, som vi møder, eller også er der nogle af os, som tager nogle venner med.

Nogle gange mødes vi alle på samme tid, og andre gange mødes vi i mindre grupper rundt omkring på forskellige steder her i Vejle. Det er også meget bedre end bare at sidde derhjemme.

Noget af det, som vi har tilfælles, er nok, at vi er lidt skøre. Altså ikke helt normale, og ja, vi er nok nærmest lidt underlige i hovederne, og så har vi rimeligt meget samme form for humor. En plat humor måske... men for os er det fucking sjovt.

Annonce

Der er plads til alle i vores fællesskab, og så er vi stort set alle ret ligeglade med, hvad andre mennesker synes om os.

Vi er heller ikke alle i samme aldersgruppe. Det spænder fra 16 år og op til 23 år. Men det er ikke alderen, der betyder noget her. Det er, hvem vi er, der betyder noget. For os handler det meget mere om personlighederne end om alt andet.

Og så kender vi hinandens grænser og vi respekterer dem. Vi viser forståelse og støtter hinanden. Det handler om at give plads til at være den, som man er. Der er ingen her, som skal føle sig alene, og så tager vi sgu folk, som de er. Hos os er der altid en at være sammen med. Sådan er det bare.


Der er ingen her, som skal føle sig alene, og så tager vi sgu folk, som de er.


Faktisk er der mange af os, som er ordblinde, og en del af os har haft det svært i skolen. Men når vi er sammen i vores gruppe, kan vi være os selv - sammen. Og vi kan fortælle hinanden om vores problemer. Men til gengæld siger vi også tingene, som de er, til hinanden. Vi pakker ikke noget ind.

Vores vennegruppe har gjort, at vi har kunnet åbne os mere op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Crazy Red and Whites: Seks Vejle-kendisser fortæller om deres bedste landsholds-oplevelser

Navne

Loge i Vejle har fejret tre jubilarer

Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Alarm 112

Travl aften for politiet i Vejle

Annonce