Annonce
Kultur

Det hele handler om mor

Stykket "Ikke uden min mor" er et stykke kvindehistorie. Foto: Per Morten Abrahamsen
"Ikke uden min mor" hedder et stykke, som kan opleves på Vejle Musikteater.
Annonce

Vejle: Mandag 3. februar kl. 17 og kl. 19.30 kan man i Vejle Musikteater se Dansk/Dansks og Sandra Yi Sencindivers forestilling med, for og om kvinder: "Ikke uden min mor". Det er et rørende portræt af mødre og døtre i tre generationer.

I "Ikke uden min mor" fortæller og lægger man ører til hinandens kvindehistorier. Historier om kvinder, der tilpasser sig og historier om kvinder, der gør oprør, om kvinders muligheder, begrænsninger, håb og drømme - før, nu og i fremtiden.

Alle står på skuldrene af mødrenes historier, erfaringer og kampe ligesom de står på deres og som vores døtre står på vores. Det gælder alle kvinder til alle tider og i alle kulturer. Ingen kvinde eksisterer uden sin mor.

Medvirkende er Anne-Vibeke Mogensen, Siir Tilif, Lotte Munk samt musiker Marie Louise von Bülow. Instruktør er Sandra Yi Sencindiver. Foto: Per Morten Abrahamsen
Annonce

Baseret på interwiews

Stykket er baseret på interviews med 76 kvinder med 12 forskellige nationaliteter og fortælles i ord og musik på tværs af generationer og kulturer, så de forskellige kvinders liv bliver synlige.

Medvirkende er Anne-Vibeke Mogensen, Siir Tilif, Lotte Munk samt musiker Marie Louise von Bülow. Instruktør er Sandra Yi Sencindiver, mens musik og tekster er af Marie Louise von Bülow.

Bag forestillingen står Vejleegnens Teaterforening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Flere corona-krav til Bryggen: Nu holder opsynsmænd øje med din hygiejne

Annonce