x
Annonce
Læserbrev

Det kan undre dybt, at Tommy Poulsen ikke har mere til overs for en landstræner, der har ført Danmark til to slutrunder

Det er mit gæt, at langt de fleste fodboldfans på den lange bane foretrækker resultater frem for nok så underholdende fodbold, der ikke giver resultater.

Læserbrev: Folkebladets sportsredaktør Tommy Poulsen har i flere kommentarer skoset fodboldlandsholdets snart forhenværende succesrige landstræner Åge Hareide.

Det kan undre dybt, at Tommy Poulsen ikke har mere til overs for en landstræner, der har ført Danmark til to slutrunder og er ubesejret med sit landshold i mere end de seneste 30 kampe.

Ifølge Tommy Poulsen har landsholdet spillet kedeligt og ikke sprudlende angrebsfodbold, hvilket åbenbart kunne have givet landsholdet (endnu) bedre resultater!

Med det spillermateriale, der har været til rådighed, er det ganske enkelt imponerende, hvad Åge Hareide har opnået med landsholdet ved på kyndig vis at udnytte de kvaliteter, hver enkelt spiller kan byde ind med.

Den dygtige træner tager bestik at spillertruppen og former holdets spillestil på det grundlag, og det er netop det, Åge Hareide på mesterlig vis har formået.

Når vi ser realistisk på landsholdstruppen, indeholder holdet slet ikke så mange offensive profiler, som vi kendte fra 80'er-holdet, og et forsøg på at få holdet til at spille betingelsesløst offensiv fodbold havde været meningsløst og ville med garanti ikke have kvalificeret Danmark til de seneste to slutrunder.

Det er mit gæt, at langt de fleste fodboldfans på den lange bane foretrækker resultater frem for nok så underholdende fodbold, der ikke giver resultater.

Ærgerligt for Danmark og ærgerligt for Åge Hareide, at han ikke får mulighed for at stå i spidsen for det landshold, han kvalificerede til EM-slutrunden med gruppespil i København.

Jens Henning Brunbjerg. Arkivfoto: Lars Saugbjerg
Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal:

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

On the Corner kan ikke få corona-lån: Vi ved ikke, hvornår hjælpepakkerne kommer

Vejle

Vand fosser ud på Jennumvej

Annonce