Annonce
Sport

Det ligner et hurtigt comeback i 1. division

Mia Nygaard Hansen var Fredericia Håndbolds klart bedste mod Aabybro. Målvogteren endte med en imponerende redningsprocent, der lå i nærheden af 70.
Annonce
Det kører godt for Fredericia Håndbolds bedste kvindehold. Sidste sæsons nedrykning fra 1. division gjorde selvfølgelig ondt, men degraderingen sidder tilsyneladende ikke længere i spillerne. De rejste sig hurtigt og er godt undervejs mod et hurtigt comeback i landets næstbedste række. Efter de syv første af turneringens 22 kampe indtager fredericianerne førstepladsen og står indtil videre med blot ét tabt point. - Jeg har svært ved at sige, om det rækker til oprykning, sagde Fredericia-træner Jakob Kruse efter søndagens sejr over Aabybro og fortsatte: - Vi arbejder i øjeblikket ikke med en decideret målsætning. Nu tager vi de sidste fire kampe i år, og når vi så har mødt alle holdene én gang, tager vi en snak om, hvad vi går efter. Ifølge Jakob Kruse tegner rækken jævnbyrdig, og alle hold slår alle. Det gælder dog ikke Fredericia Håndbold, som foreløbig er ubesejret.
Ditte Avngaard scorede to gange i Fredericia Håndbolds sejr over Aabybro. En sejr der betyder, at fredericianerne fastholder førstepladsen i rækken.
Annonce

Mangler stadig Odder

- Vi mangler stadig et hold som Odder, der gør det godt, og jeg tror også, vi ser et andet Aabybro-hold, når vi skal op til dem, sagde Jakob Kruse. Aabybro lå på andenpladsen, inden holdet søndag troppede op i Fredericia, men det gør nordjyderne ikke længere.
Jakob Kruse, træner for Fredericia Håndbold, vil ikke snakke oprykning, selvom fredericianerne fører rækken. Den snak tager han, når de næste fire kampe er overstået.
Annonce

Angrebsspillet haltede

Uden Fredericia Håndbold på noget tidspunkt spillede rigtig godt, slog de Aabybro med hele 25-16. Specielt i første halvleg lignede hjemmeholdet ikke en oprykningsaspirant. Pauseføringen på 9-7 kom udelukkende i hus på grund af godt målmandsspil af Mia Nygaard Hansen. Alene i første halvleg diskede hun op med 12-15 redninger, og når en keeper gør det, og forsvaret står fornuftigt, betyder det mindre, at angrebsspillet halter. - Vi havde fokus på vores forsvarsspil i hele ugen op til kampen, og det var rart at se, det fungerede, sagde Jakob Kruse.
Annonce

Pletten vasket af

Angrebsspillet kom bedre med i anden halvleg, og efter lidt indledende stillingskrig i minutterne efter pausen trak hjemmeholdet hurtigt fra. Efter cirka 45 minutters spil viste måltavlen 17-12 i Fredericia Håndholds favør, og derefter handlede det ene og alene om sejrens størrelse. Den endte med at lyde på 25-16, og det er ikke så ringe på en dag, hvor spillet i al fald på ingen måde nåede, ja op at ringe. - Vi vaskede pletten af fra sidste uge, konstaterede en trods alt tilfreds Jakob Kruse. Pletten, Kruse hentydede til, var 26-26-kampe forrige weekend i Svendborg. - Vi spillede en dårlig første halvleg i Svendborg og kom godt igen. Derfor var jeg ikke så nervøs i pausen i dag (søndag, red.), for jeg vidste, vi kunne sætte spillere ind, som gjorde en forskel, mens de spillere, Aabybro satte ind, ikke rigtigt bød ind med noget. Fredericia H. 25 (9) Aabybro 16 (7) 2. division, pulje 2, kvinder Mål: Stine Lunderskov 5, Sandra Folden 5, Ninna Rysholt 5, Sofie Juul 3, Ditte Avngaard 2, Camilla Isaksen 2, Camilla Madsen 2 og Stine Bjerre Jørgensen 1
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle Boldklub For abonnenter

VB spillede uafgjort med Horsens: Resultatet godkendt, men indsatsen haltede

Erhverv

Generationsskifte: Banken sprang fra i 11. time, men 23-årig landmand nægtede at opgive livet som selvstændig

Alarm 112

Kvinde kører spritkørsel gentagne gange - uden kørekort

Annonce