Annonce
VB

Det lysner for skadet VB-back

Malte Amundsen blev skadet, da VB i slutningen af november vandt 4-3 i Viborg. Om to-tre uger forventes han tilbage i fuld træning. Arkivfoto: Søren E. Alwan
VB’s venstre back er tilbage på træningsbanen efter en ledbåndsskade i knæet, som betød vinterferie med en skinne som fast følgesvend.
Annonce

Vejle: Malte Amundsen er tilbage på træningsbanen.

Det skete lettere forsinket i forhold til holdkammeraterne, som begyndte i sidste uge, men trods forsinkelsen er venstrebacken tilbage hurtigere end frygtet.

En ledbåndsskade i det ene knæ betød, at han kom senere i gang, og der går formentlig to-tre uger, inden Malte Amundsen ryger med i den almindelige træning. Foreløbig træner han for sig selv.

- Nu må jeg se, hvordan genoptræningen forløber, og der kan jo ske meget, men indtil videre ser det positivt ud, selvom jeg godt kan mærke, at knæet stadig mangler noget stabilitet og styrke, siger Malte Amundsen.

Han er tilbage hurtigere end frygtet, da den første prognose lød en pause på to-tre måneder.

- Der er allerede gået halvanden måned, og der kommer nok til at gå mindst to, inden jeg er klar igen, men det kunne være endt meget værre, siger han.

Når det skulle være, kom skaden på det absolut bedste tidspunkt.

Malte Amundsen

Annonce

Gik - heldigvis - ud i Viborg

Malte Amundsen kom galt af sted, da VB rundede efteråret med kampen i Viborg. Cirka fem minutter ingen pausen mærkede han problemer med sit ene knæ.

- I pausen var jeg indstillet på at spille videre, for knæet gjorde ikke noget, men vores fysioterapeut sagde, jeg skulle ud, og det råd fulgte jeg, fortæller Malte Amundsen og fortsætter:

- Og heldigvis, ellers kunne det være gået helt galt.

Det viste sig, at ledbåndet i Amundsens ene knæ var revet næsten helt over, og havde han spillet videre, ville pausen ikke være to-tre måneder, men givetvis på flere.

Annonce

Skete på det bedste tidspunkt

Skaden betød, at Malte Amundsen igennem hele vinterferie havde en skinne om det skadede knæ.

Ingen optimal måde at tilbringe for fodboldspillere årets længste ferie. Malte Amundsen valgte dog en mere optimistisk indgang til situationen.

- Når det skulle være, kom skaden på det absolut bedste tidspunkt, siger han og fortsætter:

- Det havde været meget værre, hvis det var sket i 1. marts. Så havde skaden ødelagt næsten hele foråret.

Malte Amundsen er sammen med Tobias Mølgaard de eneste, som ikke er i fuld træning. Mølgaard forventes at være i klar i løbet af en uges tid. Dog mangler også langtidsskadede Lucas From, som har siddet ude siden en hofteoperation tilbage i september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Ny meningsmåling ryster posen i byrådet: Hver tredje vælger vil forlade V

Billund For abonnenter

Hun røg ud af byrådet: Ruth vil stadig sidde for bordenden

Annonce