Annoncørbetalt indhold

Det nordjyske IT firma som ville gøre livet nemmere for det lokale foreningsliv

I 1995 blev den lille nordjyske virksomhed WinKAS stiftet med et indgående ønske om at gøre livet nemmere for det lokale foreningsliv, hvad enten det var den Biavlerforeningen eller den lokale fodboldklub med flere hundrede medlemskaber. Den grundlæggende idé var et skabe et aktivt udviklingshus, som skulle være en stabil medspiller i foreningsverdenen og hjælpe de lokale kasserere og administratorer med at ordne den daglige drift i de lokale foreninger.
Annonce

Dette indhold er sponsoreret

Enhver, som har siddet som kasserer eller har været ansvarlig for medlemsadministration, kontingent opkrævninger og bookinger kan nikke genkendende til den uendelige bunke af fakturaer, budgetter og medlemsdata administration, som hober sig op i uretfærdige mængder. På baggrund af disse tanker udsprang ønsket om at forsyne de frivillige ildsjæle med administrative IT værktøjer, som sikrede at den lokale fodbold entusiast kan bruge tiden på fodboldbanerne, så den ikke går tabt med tidskrævende bogføring og endeløs administration af medlemskaber.

Læs mere om Winkas Online Booking System.

Som en naturlig del af fremgangen fusionerede WinKAS A/S i 2011 med MB gruppen, som har eksisteret siden 1992 og er dermed blevet en del af en større IT-familie med over 142 ansatte som er specialiserede i IT og konsulent tjenester. Derfor har WinKAS med sine mange år på markedet og en markant viden og forståelse for behov, trends og strømninger i IT branchen opnået forståelse for, hvilke behov de lokale kasserer og administratorer står overfor, når den daglige drift i de lokale sports og fritids foreninger skal passes. Derfor står WinKAS nu mere en nogensinde før klar til at hjælpe landets foreninger med at sørge for, at der altid er tid til at lave det, de brænder for.

Udover foreningsløsningen, som lige nu rummer over 5000 bruger i Danmark, beskæftiger WinKAS sig ligeledes med administrationssystemer til kommuner, organisationer og selvejende institutioner.

Læs mere om Winkas Foreningsadministrator.

Det der gør WinKAS særligt eftertragtet i det kommunale miljø samt i forenings og organisations øjemed, er virksomheden evne til at skabe et løsningsorienteret administrationssystem med muligheden for at skræddersy systemet til den enkeltes forenings og organisations behov. WinKAS kan hjælpe den lokale forening med alt fra central booking af haller og anlæg til tilskud søgninger, foreningsportaler, regnskabssyring, opkrævninger og indrapportering af medlemsoplysninger. Samtidigt tilbyder WinKAS landets kommuner et samlet administrationssystem, hvor alle kommunens lokale foreninger kan serviceres centralt med høj effektivitet.

Etableringen af WinKAS A/S har været en spændende rejse, og det bliver uden tvivl interessant at følge hvad fremtidens IT tendenser bringer. Allerede nu tilbyder virksomheden integration til NETS, styring af låsesystemer samt mulighed for at integrerer systemet med Skole Intra. Og med muligheden for at skræddersy hver enkelt system til hver enkelt kommune og foreninger, vil vi uden tvivl se en masse nye systemmuligheder i fremtiden. Med ønsket om et skabe et lettere liv for foreninger og kommuner og med WinKAS og MB gruppens ekspertise og erfaring indenfor branchen, står WinKAS A/S klar til at møde fremtidens foreningsudfordringer.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.