Annoncørbetalt indhold

Det perfekte mødelokale findes: Sådan skal du indrette kontoret

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De åbne kontorlandskaber har haft sin tid, og undersøgelser har vist, at det ikke er alle medarbejdere, der trives i de helt åbne miljøer. Det kan nemt føre til støjgener og udfordringer for koncentrationen, og det kan være svært at forene med idéen om de åbne og lyse kontorlokaler.

Heldigvis har vi en løsning til dig, hvor du kan bevare det gode lys og samtidig skabe arbejdsro for dine medarbejdere. Med lydisolerende glasvægge, foldevægge og den helt rette indretning kan du nemlig få opskriften på det perfekte mødelokale. Vil du blive lidt klogere på, hvordan du skal gøre? Så læs med lige her.

Annonce

Hovedentreprise på opgaven hjælper dig med den rette løsning

Når det kommer til indretning af kontor-, erhvervs- og institutionsbyggeri, er det noget af en mundfuld selv at stå med projektet. Derfor vælger mange en totalentreprise, der hjælper med at kombinere dine idéer og ønsker med de muligheder, som markedet tilbyder i dag.

Her finder vi blandt andet DEKO, der er én af Skandinaviens førende inden for glasvægge, og som har stor ekspertise, når det kommer til at skabe lyse og indbydende mødelokaler, der samtidig tager hensyn til medarbejdernes behov for arbejdsro. De tilbyder indretningsentreprenører, der hjælper dig med at finde den løsning, der passer bedst til det kontormiljø, du gerne vil skabe.

Multifunktionelle glasvægge er løsningen

Typisk er mødelokalerne en udfordring på kontoret, og derfor også den største udfordring, som mange står overfor. Hos DEKO har du mulighed for at kombinere det æstetiske med det funktionelle ved at vælge glasvægge, der passer til dine behov.

Med det mener vi selvfølgelig, at du finder forskellige typer af glasvægge og lofter. Du finder blandt andet lydisolerede glasvægge, foldevægge og lydisolerede lofter, der hjælper med at holde lyden inden for mødelokalets rammer og sikre, at du får den helt rigtige lyddæmpning.

Foldedørene er samtidig en løsning, der gør det nemt at have flere mødelokaler ved siden af hinanden med en uundværlig fleksibilitet. Er der behov for større mødelokaler, kan du nemlig kombinere de mindre af slagsen og på den måde gøre tre mødelokaler til ét stort. Det skaber en multifunktionel løsning, der samtidig pladsoptimerer på kontoret.

Skab et kontormiljø, der tilfredsstiller dine medarbejdere

Som ansvarlig for et renoveringsprojekt, skal du selvfølgelig sørge for, at du vælger de rigtige løsninger. Du skal vælge brandsikre glasvægge, der passer ind i rummet og som sørger for, at lyden bliver inde i lokalet.

Men flere forskningsprojekter viser, at de åbne kontorlandskaber ikke er til særlig stor gavn for medarbejderen. Og selvom du måske allerede er med på den præmis, er det væsentligt, at du inddrager dine medarbejdere i projektet, når kontoret skal optimeres. Ikke nok med, at det giver dig en større indsigt i de reelle behov og bekymringer, som dine medarbejdere har, så vil det også være en motiverende faktor for netop medarbejderne at blive inddraget i projektet. Det gør dit arbejde både nemmere og sjovere, og så er der langt større sandsynlighed for, at projektet får stor succes.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.