Annonce
Sport

Det pynter med et dansk landshold med dansk kultur

Tommy Poulsen

Det klæder det danske fodboldlandshold, at vi nu optræder med dansk kultur.

Kasper Hjulmand har fået en god start, ikke mindst med 1-0 sejren over England på Wembley, og der er grund til at være optimist før et stort landskamp-år med både EM-slutrunde og VM-kval-kampe.

Hjulmand har i otte landskampe kun tabt til verdens nummer et, Belgien, og har tilført landsholdet en dansk spillestil og har udvidet landsholdstruppen med masser af spillere. Desuden har han i modsætning til sine to forgængere vist sig på danske stadions og set danske spillere.

Vi kan være uenig med ham, om han ikke har taget Casper Højer Nielsen og Alexander Scholz med på sit landsholdet, men det undgår han ikke ret meget længere.

Danmark åbner et stort landskamp-år på tre EM-kampe - mindst - og 10 VM-kvalifikationskampe med tre kampe i den kommende uge, torsdag i Israel, søndag i Herning mod Moldova og næste onsdag i Østrig. Det er tre overkommelige modstandere, og målet er mindst syv points.


Desværre står de mistænkelige lande altid klar med de store penge


Et fodboldår med 13 landskampe er også en fordel for Christian Eriksen med 103 landskampe og Simon Kjær med 102 landskampe. De rykker forbi nummer tre Jon Dahl Tomasson med 112 landskampe, hvis de holder sig fit.

Kun Peter Schmeichel med 129 landskampe og Dennis Rommedahl med 126 landskampe holder skansen, men hvor længe? De to nuværende spillere kan suse forbi de to i toppen af ranglisten ved VM i Qatar fra 21. november 2022 til 18. december 2022.

Norge har travlt med at kritisere VM-nationen Qatar. Fint nok, men fodbolden må stå sammen om kritikken, hvis det skal laves om.

Kina, Rusland og Sydafrika er ikke en døjt bedre end Qatar, men desværre står de mistænkelige lande  altid klar med de store penge, og alle organisationerne er klar til at hente pengene i de rige nationer uanset menneskerettigheder.

Det kan hverken Ståle Solbakken, Norge og DBU lave om på, medmindre alle lande rotter sig sammen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce