Annonce
Alarm 112

Det rykkede de ud til: Bordeltjek, en efterlysning, trafikuheld og ulovlig knallertkørsel

Politiet har det sidste døgn blandt andet udført en bordelkontrol. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Vejle: Politiets døgnrapport for Vejle og omegn indeholder en række af det, man kan kalde almindelige politiforretninger:

Klokken 12.13 blev en 25-årig kvinde stoppet i Fredensgade i Give. Hun får en bøde for at køre stor knallert uden førerret.

Klokken 13.34 kørte to biler sammen i krydset Damhaven-Sønderbrogade i Vejle. De ville begge svinge til venstre, og den ene satte i gang for rødt. De to chauffører var begge mænd fra Vejle, den ene 57 og den anden 69 år.

Annonce

Klokken 16.15 blev der udført en bordelkontrol i Vejle. Her blev en thailandsk kvinde på 37 år anholdt, fordi hun ikke har lovligt ophold i Danmark. Hun skal i grundlovsforhør med henblik på udvisning.

Klokken 16.46 skete et uheld med en 11-årige pige på cykel og en elscooter på Ribevej i Vejle. Politiet vil gerne i kontakt med føreren af elscooteren for at finde ud af, hvad der skete.

TrekantBrand var ude ved to automatiske alarmer: Klokken 00.25 ved Ølgård Herberg vest for Egtved og klokken 01.00 ved Bilka i Vejle. Ingen af stederne var der brand.

Fra Højvandsvagten hos Vejle Kommune oplyses, at regnen natten til torsdag trods voldsomheden indimellem ikke giver oversvømmelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Alarm 112 For abonnenter

44-årig mand tiltalt i grov sag om voldtægt af børn under 12 år

Annonce