Annonce
Læserbrev

Det var næsten for godt til at være sandt

Annonce

Læserbrev: I et menneskes liv kan der komme en stor mulighed, eller chance forbi. Nogle ser det, andre opdager det ikke, nogle tager den, andre tør ikke. Sådan er det også med den kæmpe mulighed, der er opstået med havnen i Kolding.

Siden slottet blev bygget, har vi ikke fået en større mulighed for at hive vores by ind i en ny tidsalder. Nogle har svært ved at se, at en havn over tid kan miste sin betydning, hvis vi ser os omkring i byer og lande omkring os, er det den samme udvikling, der sker overalt.

Da det samlede byråd for nogen tid siden i enighed tog chancen med en ny stor vision om havnefornyelse, blev jeg rigtig glad, det var næsten for godt til at være sandt.

Det holdt så heller ikke desværre.

Nu er man så i enighed nået frem til den halve vision et ” både og ”. Vi kunne med den helt store vision have skabt en formidabel fremtidsmodel for vores by uden loft over, som da man i Sidney byggede Operaen, som har gjort byen kendt verden over.

Et kvantespring blev det så ikke til, i realiteternes og den politiske verden blev det til et ”både og”.

Mit råd til vores dygtige politiker og udviklere af version 2 er at tænke 25 til 50 år frem i tiden, hvor den sidste del af havnen har udspillet sin rolle og den levedygtige del af den er flyttet til mere egnede havne.

Lad os lægge grundstenen for en ny vision nu, som eftertiden kan bygge videre på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Coronasmittede sundhedspersoner får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce