Annonce
Erhverv

- Det vigtigste er at gøre kunderne trygge: Blixen Tours sender nu gæsterne af sted med egne, direkte fly

Heine Sørensen ejer sammen med sin søster Blixen Tours, der har hovedsæde i Løsning. Foto: Henrik Dolmer
Rejsebureau i Løsning er kommet igennem coronakrisen uden fyringer. Firmaet tænker nu i nye tiltag for at holde på kunderne, som er blevet mere forsigtige.

Løsning: Direkte og egne fly til rejsemål som Maldiverne og Mauritius tilbyder rejsebureauet Blixen Tours som noget nyt til deres gæster fra efterårsferien. Det fortæller medejer Heine Sørensen, som siden 2003 har drevet bureauet sammen med sin søster Henriette Sørensen.

- Der er tale om 12 nye flyvninger fra København og Oslo, hvor vi også har kontor. Vi har under coronakrisen oplevet, at der er mange fly, som er blevet aflyst eller udsat. Det betyder, at det kan være svært for vores gæster at nå frem uden at skulle tage ekstra ferie. Med de direkte fly undgår de for meget omskiftelighed og kommer trygt og direkte frem, siger Heine Sørensen.

Vi har under coronakrisen oplevet, at der er mange fly, som er blevet aflyst eller udsat. Det betyder, at det kan være svært for vores gæster at nå frem uden at skulle tage ekstra ferie. Med de direkte fly undgår de for meget omskiftelighed og kommer trygt og direkte frem.

Heine Sørensen, medejer af Blixen Tours

- Turene til Maldiverne i efterårsferien er udsolgt. Vi oplever, at folk gerne vil ud at rejse og få nye oplevelser. De prioriterer tid til ferie og til familien, uddyber han.

Annonce

Sort fredag

Heine Sørensen glæder sig over, at folk igen vil ud at rejse. Især ovenpå halvandet år, hvor corona gjorde det praktisk talt umuligt at drive rejsevirksomhed.

Blixen Tours

Blev stiftet i 2003 af søskendeparret Heine og Henriette Sørensen

Har hovedsæde i Løsning og beskæftiger inklusiv ejerne otte ansatte

Har specialiseret sig i rejser til Afrika, Det Indiske Ocean og Mellemøsten

Har også kontor i Norge

Tilbyder blandt andet adventure rejser, safarirejser, golf-og bryllupsrejser

- Det var noget, som var fuldstændig ude af vores hænder og ikke til at kontrollere. Jeg husker især fredagen efter 11. marts, hvor Danmark blev lukket ned. Hele verden gik i rød. Det var virkelig en sort fredag, ser Blixen Tours direktør tilbage.

- De næste to måneder annullerede og refundererede vi rejser. Også i påsken, hvor vi ellers har mange bookinger. Vi lavede faktisk det modsatte af, hvad vi helst vil. Det var faktisk 24 timer i døgnet. Vi ville jo helst gøre rejsedrømme til virkelighed. Vi hentede også gæster hjem. For os var det vigtigst, at kunderne følte sig trygge. Det har vi virkelig prioriteret. Mange har for eksempel spurgt til, hvad de skulle gøre, hvis de blev syge på rejsen, tilføjer han.

Ikke kun Blixen Tours, der har specialiseret sig i rejser til Afrika, Det Indiske Ocean og Mellemøsten, og deres kunder har mærket coronakrisen. Det gælder også ikke mindst de leverandører, som firmaet samarbejder med i udlandet, understreger Heine Sørensen.

- Mange af dem lever jo af turisme, som måske er hele den indtægt, de har, så dem har corona ramt rigtig hårdt.

Annonce

Tænker ikke i tal

Omsætningen for Blixen Tours i 2020 ligger på minus 80 procent af normalen, vurderer Heine Sørensen. Ifølge CVR-registret viser regnskabet for 2020 viser et overskud på 808.0000 kroner mod 4,9 millioner kroner året før. Trods det har Blixen Tours, der inklusiv ejerne selv beskæftiger otte ansatte, undgået fyringer.

- Vi har deltes om det arbejde, der har været gennem arbejdsdeling. Derudover har vi også modtaget hjælpepakker til at holde de faste omkostninger nede, siger Heine Sørensen og fortsætter:

Vi har deltes om det arbejde, der har været gennem arbejdsdeling. Derudover har vi også modtaget hjælpepakker til at holde de faste omkostninger nede.

Heine Sørensen, medejer af Blixen Tours

- Vi er nok først henne ved 2023, før vi er tilbage på det samme niveau som før. Vi er optimistiske med hensyn til fremtiden, fordi corona er begyndt at slippe sit tag. I øjeblikket bruger vi ikke tid på budgetter og opfølgning, fordi situationen er så uforudsigelig. Vores fokus er at skabe tryghed for vores gæster og håndtere de mange "hvad nu hvis spørgsmål", så godt som vi kan.

Anne-Mette Ehrenreich er salgsmedarbejder hos Blixen Tours og hjælper kunderne med at gøre rejsedrømme til virkelighed. Foto: Henrik Dolmer
Jeanet Olesen og Anne-Mette Ehrenrich arbejder begge med salg af rejser hos Blixen Tours. Foto:Henrik Dolmer
Annonce
Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Stor VB-fremgang, men den rakte ikke i Brøndby - kun én faldt igennem, og det skyldtes et rødt kort

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
VEJLE

Jonas gik op og ned ad Kiddesvej fra klokken 9 til 21: Så mange ture og kilometer nåede han

Billund For abonnenter

Patrick er én af dem, der ikke passer ind i en kasse: Han flyder mellem det feminine og maskuline - og stiller nu op til kommunalvalget for Venstre

Erhverv

Tak for indsatsen: Jysk-ansatte bliver belønnet med million-bonus

Debat For abonnenter

I Flindts Fodspor: Jeg ved, hvem der bestemt ikke får min stemme ved valget

Vejle

De får revet tøjet i stykker, holdt hovedet under vand og bliver puttet i en ligpose: - Mange har opdaget, at det er skræmmende i halloweenhovedstaden Vejle

Erhverv For abonnenter

Grillkyllinger og citronmåner er altid et hit: Se hele listen med Vejle-virksomheder, der er blandt de 1000 største i Danmark

Erhverv For abonnenter

De brølende 70'ere: Brandmænd blev syge, mens de reddede 150 grise ud fra lynramt gård

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Vejle

Se video: Ung landmand giver unge sygeplejersker anatomi-undervisning: 'Man lærer meget ved at holde et hjerte i hånden'

Rejser For abonnenter

Rejsekunde ville ikke betale et restbeløb for 'corona-dødsdømt' krydstogt: Det endte med at blive en dyr beslutning

VEJLE

De graver på Posthusgrunden - og ups: Så var 12.000 husstande i Vejle uden vand, og Trefors hjemmeside gik ned

Hedensted For abonnenter

Brokhovedet, der har en holdning til det hele: Uretfærdigheden over for den lille mand skubbede Jan ind i politik

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune: Hus på Strandvejen solgt for 4,2 mio.

Annonce