Annoncørbetalt indhold

Dette bør alle kvinder eje

Som kvinde har du nok lagt mærke til, at det er meget nemmere at købe gaver til din veninde, mor, kusine eller søster, end det er at købe gaver til din ven, far, fætter eller bror. Det er bare som om, at der er langt flere ting til os kvinder, og langt flere ting, vi ønsker os.
Annonce

Indholdet er sponsoreret

Selvom du ikke kender kvinden, du skal give en gave til særlig godt, så kan man altid købe en lækker parfume, en flot trøje eller en fin ring. Men er du en mand, kan du nok godt blive enig med andre mænd om, at det generelt bare er svært at købe gaver – uanset hvem det er til. Det er ikke nemt at vide, hvad ens kæreste ønsker sig allermest, for det skal man jo gerne selv kunne regne ud og igennem gaven vise, hvor godt man kender hende, og hvor højt man elsker hende. Og det er heller ikke nemt at blive klog på, hvad ens far egentlig går og mangler – for mangler han overhovedet noget? Men bare rolig, kære mænd og kvinder, nu er alle jeres frustrerede tanker om gaveindkøb forbi, for Mulberry er en ting, alle kvinder bør eje.

Tasker til enhver kvinde

Hvis du nu tænker: ”Mulberry? Hvad er nu det for noget?”, så er du højst sandsynligt en mand. For langt de fleste kvinder kender udmærket godt mærket Mulberry, som laver de absolut skønneste tasker på markedet. Mulberry har en taske til enhver lejlighed, så uanset om du har brug for en hverdagstaske, der kan rumme de mest essentielle ting til arbejde, eller uanset om du skal bruge en fin taske, der går til den flotte kjole, du skal have på til din bedste venindes brullyp, så har Mulberry en taske til dig. Og det skader jo ikke at have lidt at vælge imellem, vel?

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.