Annonce
Debat

DF: Ærgerligt, at der er gået valgkamp i Roms Hule

Svend Erik Nielsen. Pressefoto

Læserbrev: Dansk Folkepartis medlemmer i Vejle Byråd synes, det er rigtig ærgerligt, at en ellers vigtig debat om et trafikprojekt - i krydset mellem Horsensvej og Roms Hule - har udviklet sig til noget, der mest af alt ligner valgkampplads.

Fakta er, at Vejle Byråd har bevilget penge til projektering af en krydsombygning, men det overses helt, at der ikke er truffet nogen beslutning om, hvornår en sådan krydsombygning faktisk skal finde sted.

Vejle Byråd har vedtaget et visionskatalog fyldt med bud på infrastrukturprojekter, der kan fremme mobiliteten i Vejle.

Annonce

Et centralt element i kataloget er at gøre Havneruten firesporet, først og fremmest, fordi den i det daglige er en flaskehals, men også for at kunne være et alternativ til motorvejsbroen i stærk storm og ved trafikuheld eller lignende.

Der vil imidlertid gå en rum tid, før havneruten er færdigbygget, og en af de første udfordringer vil være begrænset fremkommelighed i forbindelse med, at Banedanmark som led i elektrificeringen af jernbanen skal udskifte broen, hvor Østerbrogade føres over jernbanen.

Ved samme lejlighed skal Vejle Kommune udvide Østerbrogade på begge sider af broen, og i den forbindelse skal der naturligvis tegnes og projekteres forskellige delelementer såsom krydsombygninger med videre.

Dansk Folkeparti i Vejle Kommune ser Havneruten som et af de allervigtigste infrastruktur-projekter, og fremkommelighed på denne rute skal have høj prioritet, og naturligvis skal der være to spor i begge retninger i hele rutens længde.

Vi er derfor helt bevidste om, at det givetvis på et tidspunkt vil blive nødvendigt at lukke af for venstresving ud på Horsensvej fra Roms Hule, men det skal naturligvis ikke gøres, før det giver mening, og ikke før efter, at der er bygget gode alternativer.


Dansk Folkeparti ser gerne en hurtig igangsætning af andre krydsombygninger på Horsensvej, for eksempel Jægervænget, Stadion Allé med videre, og vigtigst af alt mere grøn bølge på Horsensvej.


Dansk Folkeparti ser gerne en hurtig igangsætning af andre krydsombygninger på Horsensvej, for eksempel Jægervænget, Stadion Allé med videre, og vigtigst af alt mere grøn bølge på Horsensvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Pressemøde: Alle test af Eriksen ser fine ud - har holdt videomøde med landsholdskollegerne

Sport

Vejle-boksere tror på medaljer

Vejle

Varm opbakning til udendørs musikfester: Bare gi' den gas, unge venner - alle de sure gamle må stikke hø i ørerne!

Sport

Faldt om i januar: Hjertestop har ramt flere unge fodboldspillere

Annonce