Annonce
Debat

DF: Ærgerligt, at der er gået valgkamp i Roms Hule

Svend Erik Nielsen. Pressefoto

Læserbrev: Dansk Folkepartis medlemmer i Vejle Byråd synes, det er rigtig ærgerligt, at en ellers vigtig debat om et trafikprojekt - i krydset mellem Horsensvej og Roms Hule - har udviklet sig til noget, der mest af alt ligner valgkampplads.

Fakta er, at Vejle Byråd har bevilget penge til projektering af en krydsombygning, men det overses helt, at der ikke er truffet nogen beslutning om, hvornår en sådan krydsombygning faktisk skal finde sted.

Vejle Byråd har vedtaget et visionskatalog fyldt med bud på infrastrukturprojekter, der kan fremme mobiliteten i Vejle.

Annonce

Et centralt element i kataloget er at gøre Havneruten firesporet, først og fremmest, fordi den i det daglige er en flaskehals, men også for at kunne være et alternativ til motorvejsbroen i stærk storm og ved trafikuheld eller lignende.

Der vil imidlertid gå en rum tid, før havneruten er færdigbygget, og en af de første udfordringer vil være begrænset fremkommelighed i forbindelse med, at Banedanmark som led i elektrificeringen af jernbanen skal udskifte broen, hvor Østerbrogade føres over jernbanen.

Ved samme lejlighed skal Vejle Kommune udvide Østerbrogade på begge sider af broen, og i den forbindelse skal der naturligvis tegnes og projekteres forskellige delelementer såsom krydsombygninger med videre.

Dansk Folkeparti i Vejle Kommune ser Havneruten som et af de allervigtigste infrastruktur-projekter, og fremkommelighed på denne rute skal have høj prioritet, og naturligvis skal der være to spor i begge retninger i hele rutens længde.

Vi er derfor helt bevidste om, at det givetvis på et tidspunkt vil blive nødvendigt at lukke af for venstresving ud på Horsensvej fra Roms Hule, men det skal naturligvis ikke gøres, før det giver mening, og ikke før efter, at der er bygget gode alternativer.


Dansk Folkeparti ser gerne en hurtig igangsætning af andre krydsombygninger på Horsensvej, for eksempel Jægervænget, Stadion Allé med videre, og vigtigst af alt mere grøn bølge på Horsensvej.


Dansk Folkeparti ser gerne en hurtig igangsætning af andre krydsombygninger på Horsensvej, for eksempel Jægervænget, Stadion Allé med videre, og vigtigst af alt mere grøn bølge på Horsensvej.

Annonce
Vejle

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Egtved For abonnenter

Thyra, Kasper og rigtigt mange andre risikerer at skulle vinke farvel til noget af det, som de holder meget af - meget snart

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om politi og trafik

Danmark

Tirsdagens coronatal: For syvende dag i træk er der flere end 1000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Alternativt bingo: Håbefuldt parti benytter sine få valgplakater som spilleplader - det er ikke specielt grønt at spille med

Vejle Boldklub For abonnenter

Live: VB spiller pokal-bold i Horsens, og der er en kvartfinaleplads på spil

Hedensted

Live valgdebat 19.55: Hvordan får vi bedre offentlig transport, hvor skal solcelleparkerne ligge, og hvilke byer skal have byggegrunde?

Danmark

Ny aftale øremærker 11 ugers barsel til begge forældre

Alarm 112

De afslørede sig selv: Butikstyve kom i slagsmål uden for forretningen

Billund For abonnenter

Niårige Magnus har en kræfttumor i hjernen og har fået 81 gange kemo: - Vi nyder ham, mens vi har ham

Debat For abonnenter

Derfor bør tysk dom få Danmark til at kigge nærmere på hjemvendte fra Islamisk Stat

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om politi og trafik

Hedensted

Lene Langelund lukker sin ellers velkørende butik i Hedensted: Har sidste åbningsdag 27. november

Danmark

Heunicke: Flere skal vaccineres hvis Danmark skal være åbent

Alarm 112

Han kørte videre fra påkørsel: Vaks trafikant fulgte efter ham

Vejle For abonnenter

Dømt for sygehus-svindel, de lokale lejere bor billigere, gågaden lukket for valgplakater, Vejle kåret som årets transportkommune og lokal forening ramt af global varekrise: Få overblikket over de største Vejle-historier på blot fem minutter

Billund For abonnenter

Kirkbi har købt endnu en bygning i Billunds bymidte: Prisen var 18 millioner kroner

Annonce