Annonce
Vejle

DGI Huset fremrykker lukning til torsdag: - Det vil ikke give mening at holde huset åbent

I onsdagsdøgnets sidste time besluttede direktør Roland Christiansen, at DGI Huset, Vejle, skal lukkes helt ned fra og med lørdag den 14. marts til og med søndag den 29. marts. Arkivfoto: Mette Mørk
DGI Huset kan lige så godt lukke nu, for der kommer alligevel nærmest ingen gæster, konstaterer direktøren.
Annonce

Artiklen er opdateret med fremrykket lukketidspunkt og citater.

Vejle: DGI Huset i Vejle lukker helt ned fra og med torsdag 12. marts klokken 16 til og med søndag 29. marts.

Det oplyste direktør Roland Christiansen torsdag morgen. I første omgang var meldingen, at huset ville lukket fra lørdag. Men tingene udvikler sig lynhurtigt i øjeblikket.

- Jeg synes, jeg var hurtigt ude, men alle omkring speeder nedlukningen op. Det ville ikke give mening at holde huset åbent frem til lørdag, for der kommer alligevel ingen gæster. Vi generer ikke nogen ved at lukke nu, siger Roland Christiansen.

Fra torsdag eftermiddag og 17 dage frem vil der ikke være nogen adgang til DGI Huset - med mindre man har glemt sit barn, som Roland Christiansen udtrykker det.

Der vil dog være en vægterordning omkring huset, for "vi skal jo stadig passe på tingene".

Kære læser: Vi har valgt at gøre alle artikler om coronavirussen gratis for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for.

At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund.

Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 49 kroner om måneden få adgang til alle vores betalings-historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden: Køb abonnement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE For abonnenter

Totalt kaos på plejehjemmet: Mens deres 94-årige mor lå for døden, måtte Lone og Hanne hjælpe med at gøre rent og lave mad til hele afdelingen

Erhverv

Julefrokosten blev corona-aflyst: Personaleforening sender 160 medlemmer på restaurant i stedet

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce