Annonce
Livsstil

DGI Huset vil ikke se passivt til: Åbner mandag på sin egen måde

Selvom DGI Huset åbner for holdtræning i næste uge, vil idrætshaller, svømmehaller og fitnesscenter fortsast stå tomme og ubenyttede hen. Arkivfoto
Udendørs idræt genåbner mandag med op til 25 deltagere. Den genåbning vil DGI Huset tage del i med udendørs holdtræning.

Vejle: DGI Huset Vejle trodser regeringens corona-restriktioner og genåbner mandag.

Det skal dog ikke få corona-politiet til at rykke til Willy Sørensens Plads, for selvom idræts-komplekset igen byder medlemmerne velkomne, bliver de dog ikke budt indenfor i hverken haller, fitnesscenter eller svømmehal.

- Da vi erfarede, at den udendørs idræt var en del af de få lempelser, som blev meldt ud fra Christiansborg i går, steg stemningen adskillige grader. Som så mange andre, har vi med længsel set frem til at komme i gang igen, for gæsterne savner os, og vi savner gæsterne og det fællesskab, som normalt  udspiller sig i huset, siger direktør i DGI-Huset Roland Christiansen.

Annonce

Flere tilbud følger løbende

Derfor sætter DGI Huset fra mandag gang i en række udendørs træningstilbud. Det gælder både yogahold, TRX-træning med remme, cirkeltræning, tabatta, der er højintens træning, mandetons og "pushing mums", der er en vandretur for mødre med barnevogn.

De kommende uger vil der komme flere udendørs holdtilbud, og det bliver DGI Husets idræts- og udviklingschef Mette Madsens opgave at sammensætte programmet, som offentliggøres løbende på DGI Husets hjemmeside.

Annonce

Stor forskel på forudsætninger

- Vi er godt klar over, at vi helt sikkert kommer til at møde gæster, som nok ikke har fået trænet så meget i nedlukningsperioden, og andre, som har givet den ekstra gas. Det vil vi tage højde for, både på de hold, vi udbyder, og på de enkelte hold. DGI Huset Vejle er for alle uanset forudsætninger, og det er instruktørerne vant til, men alligevel tænker vi lidt ekstra over det i disse dage, siger Mette Madsen i en pressemeddelelse fra huset.

Hun er et forholdsvis nyt ansigt i DGI Huset, idet hun tiltrådte stillingen 1. december.

Samtlige udendørs aktiviteter i DGI Huset Vejle vil blive med iagttagelse af alle de hensyn, som corona-tiden foreskriver. Ingen hold vil være på mere end 22 personer, alle skal møde op omklædte, og der vil blive holdt god afstand ved alle aktiviteter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Kaffetørst førte til storbrand på Randbøl Hede: Se skaderne i videoen her

Annonce