Annonce
VB

Diego Montiel brød gennem lydmuren i Hjørring: Jeg bliver endnu bedre

Diego Montiel leverede en god indsats, da VB sejrede over Vendsyssel i 1. division. Arkivfoto: Michael Bager
Vejle Boldklub har fundet en 10'er, der kan blive afgørende i bestræbelserne på at rykke op i Superligaen. Lørdag i Hjørring brød Diego Montiel igennem lydmuren.

Hjørring: Diego Montiel.

Det navn kommer til at give ekko i 1. division denne sæson. Lørdag i Hjørring brød svenskeren gennem lydmuren, og nu vil alle trænerne i rækken vide, at de skal have styr på ham, hvis de skal bryde VB's offensive rytme.

- Det passer mig fint, hvis de andre klubber begynder at gå hårdere til mig. Det betyder, at der bliver mere plads til mine holdkammerater. Der er mange dygtige spillere på det her hold, sagde svenskeren efter kampen.

Han var metronomen, der slog takten an, når gæsterne angreb Vendsyssels bageste geled. Og flere gange viste han sin overlegne teknik. Blandt andet da han lagde en umulig, hård pasning fra Mads Greve død som en rotte, der var blevet kørt over af en lastbil. Eller da han satte Alexander Juel Andersen med en kæk tunnel.

- Det var en god kamp. Vi havde ikke bolden så meget, som vi gerne ville, men de skabte ikke ret meget. Vi kom tidligt foran, hvilket betød meget, sagde han.

Annonce
Det passer mig fint, hvis de andre klubber begynder at gå hårdere til mig. Det betyder, at der bliver mere plads til mine holdkammerater. Der er mange dygtige spillere på det her hold.

Diego Montiel, VB-spiller

Jeg bliver bedre

Netop Montiel scorede kampens første mål, da han i feltet driblede rundt og sendte bolden sikkert i kassen.

- Det var min første kamp fra start i 1. division, og jeg er glad. Jeg mangler stadig noget, før jeg er i topform, men formen kommer med flere kampe. Jeg bliver endnu bedre, sagde han.

Han kunne endnu ikke sige, hvornår han regner med at ramme topformen.

- Det er svært at sige. Jeg kommer fra en periode på næsten et halvt år, hvor jeg ikke har spillet. Det tager tid, men det går den rigtige vej, sagde han.

Montiel spillede i belgiske Beerschot, før han skiftede til VB denne sommer.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Politiet kigger på videoovervågning: Fem unge fra Vejle mistænkt for massivt hærværk i Grindsted

Vejle

Partidisciplin droppes: Byrådsmedlemmer stilles frit i sag om anke i misbrugssag

Annonce