Annonce
Børkop

Din Behandling flyttede i faste lokaler - og det gav et stort boost

Jens Matthiesen fra Din Bahandling er flyttet i nye lokaler, og det har vist sig at være et rigtigt godt sted, han er kommet hen. Foto: Jørgen Flindt
Jens Matthiesen og Din Behandling i Børkop er flyttet i faste lokaler. Tidligere var der tale om udekørende behandling. Og den flytning har vist sig at være en meget god ting for både kunder og behandler.

Børkop: Din Behandling rykkede tilbage i november i nye lokaler midt i Børkop. Og siden er det gået stærkt.

Det vil sige, det gjorde det ikke i starten, for det var kort tid før, at Danmark blev ramt af en flere måneder lang corona-nedlukning, men beslutningen om at flytte nogle få kilometer skulle stadigvæk vise sig at være den helt rigtige.

- I den periode vi alle var lukket ned, stod tiden ikke stille, jeg videreudviklede på mine færdigheder. Behandlingerne er blevet finjusteret, der er blevet læst en masse faglitteratur, og behandlingerne er blevet mere effektive, hvilket har givet rigtige gode resultater for klienterne. Og siden jeg åbnede igen i april er det gået rigtig stærkt, siger Jens Matthiesen fra Din Behandling.

Annonce

Fået en base

Før var han udekørende behandler, og det gik helt godt, men efter at han har fået en fast klinik lige midt i Børkop er det gået til endnu bedre.

- Jeg kunne før have omkring 10-15 om ugen, men det antal er vokset meget siden. Det er blevet til ca 125-130 behandlinger i måneden. Det er fordelen ved ikke at skulle bruge tiden på landevejen, siger Jens Matthiesen.

Klinikken ligger i hjertet af Børkop, og det har en stor betydning.

- Jeg har fået nogle dejlig store lokaler, og mit behandlerrum er helt perfekt, og så er det lige ved tog stationen og der er mange parkeringspladser, siger han og og fortsætter:

- Det betyder at jeg nu kan hjælpe mange flere klienter end jeg gjorde før. Det er overvældende, og jeg er yderst taknemmelig for alle de mennesker jeg kan hjælpe og gøre en forskel hos i deres hverdag, så de kan have en dag uden smerter eller muskelspændinger.

Annonce

Lokal dreng

Jens Matthiesen er en lokal Børkopdreng, der er blevet til en voksen mand med stærke hænder, der er uddannet fysiurgisk massør sportsterapeut, kranio sakral terapeut- og har taget mange ekstra kurser med fokus på hele kroppen.

Han har efterhånden gennem mange år behandlet alt fra for eksempel skulder/nakke smerter, ryg eller lænde problemer og akutte skader hos sports atleter, folk med fysisk hårdt arbejde eller folk som sidder på kontor.

- Jeg arbejder ud fra kerneværdien om et holistisk menneskesyn, hvor krop og sjæl hører sammen. Derfor starter første konsultation altid med en samtale, hvor mit fokus er at finde og fjerne årsagen til din skade eller symptomet, der giver dig smerter i kroppen – fremfor simpel symptombehandling. På den måde tilpasser jeg mine behandlinger og skræddersyer ALTID individuelle behandlinger til mine klienter. Der er aldrig én behandling som er ens, når man kommer hos mig, siger Jens Matthiesen.

Og fortsætter:

- Jeg er en passioneret behandler, som har ekspertisen og viden til at sammensætte en behandling til netop lige dine behov. Jeg er en behandler som tager din problematik seriøst og gerne vil være en del af din rejse uanset mål. Det er vigtigt for mig, at klienterne ved at deres sundhed er min succes.

Din Behandling har nu til huse på Jernbanegade 7. Der hvor det tidligere har været urmager og smørrebrødsforretning.

Annonce
Vejle For abonnenter

Stopper i politik: Den squaredansende tømrer takker af

Danmark

Søndagens coronatal: 893 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Jens' økologiske mikrobageri har været en bragende succes: - Jeg kan ganske enkelt ikke følge med

Erhverv For abonnenter

Efter deltagelse i Løvens Hule: Mutebox trodser 2020-rutchebanetur og runder millionen

Vejle Boldklub

VB overkom chokstart og hentede fortjent point mod mestrene i vild kamp

Danmark

Gode råd fra advokaten: Det skal du huske, når du skal flytte nærmere dit studie

Vejle Boldklub For abonnenter

Minut for minut: Sådan fik VB et enkelt point mod de danske mestre

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Kultur

Paul tager bandet med til møllen: Spiller et utal af jazzens rytmiske stilarter

Vejle Boldklub

VB-anfører om pakket stadion: Jeg får kuldegysninger af at tænke på det

Sport

Se triumfen i billeder og video: Rindoms vilde rutsjebanetur endte med guld

Billund

23-årige Mathias har optimeret sine vaner og soverutiner: - Jeg kan mere som selvstændig, når jeg har det godt

Hedensted For abonnenter

To haveejere går hver sin vej til biodiversitet: Det værste er haver kun med græs

Sport

Johanne Svendsen vandt Vejles turnering

Annonce