Annonce
Give

Din tøjmand servicerede 70 golfspiller

Give: Søndag 12. maj blev turneringen "Din Tøjmand/Sportigan" afviklet på Give Golfklubs anlæg på Bregnhovedvej.

Det skete vanen tro med sponsor John Juhl i spidsen. 70 friske golfspillere var mødt op og som sponsor havde lovet, brød solen igennem skyerne til starten klokken 9. Det blev en runde med godt humør afviklet i tørvejr og mest solskin, men med en ret frisk vind, der kom til at drille nogle af spillerne på runden.

Som altid i denne turnering var indlagt ekstra konkurrencer på banen, ligesom der også var præmie til det bedste hold opgjort i stableford point.

Turneringen blev afviklet i tre rækker, hvor A- og B-rækkerne spillede slagspil og C-rækken stableford. Udover whisky til nærmest flaget i første slag på par 3 hullerne, var der præmie til de 5 bedste i hver række.

Ramte man som deltager ikke lige den dag, hvor alt lykkes, så var der en ekstra mulighed. Sponsor havde også medbragt klappepræmier, som blev uddelt ved lodtrækning blandt de spillere, der ikke havde vundet en præmie.

A-rækken blev vundet af Jesper Grohnheit med 72 slag, et mindre end Keld Juhl Jensen på andenpladsen og tre bedre end Thomas Pedersen på tredjepladsen.

I B-rækken gik sejren til Bodil Albrechtsen, der brugte 75 slag på runden. Det var to mindre end Eddy Hansen på andenplads og tre mindre end Jan Derdau på tredjepladsen.

C-rækken havde Michael Sørensen som vinder med 39 point, tre mere end Henning Larsen på andenpladsen og fem mere end Alexander Lund-Brøchner på tredjepladsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smæk for skillingerne: Bokselandskamp i Vejle

Annonce