Annonce
Debat

Direktør for forlystelsespark: Danmark skal sælges på mere end smuk natur

Niels Jørgen Jensen. Pressefoto

Læserbrev: Det er med både ydmyghed og stolthed, vi ser tilbage på dette års sæson. Da vi måtte indlede året med en række coronarestriktioner, stod det hverken i sol, måne eller stjerner, at vi skulle opleve så stor en opbakning fra vores gæster. Derfor er vi stolte og lettede over, at vi nu kan se tilbage på det tredjehøjeste besøgstal i parkens historie.

De flotte besøgstal skal også ses i lyset af, at vi i år ikke har været udfordret af en konkurrenceforvridende sommerpakke, der betød besøgsrekorder for nogle og gav økonomiske udfordringer for andre.

Nu er det tid til at kigge fremad og fastholde momentum hos de gæster, der har fået øjnene op for ferie i eget land, men også tiltrække de udenlandske gæster.

Annonce

Det er derfor helt bevidst, at vi i Fårup Sommerland investerer historisk høje beløb i udvikling af nye oplevelser netop nu.

Vi ser det som et vigtigt skridt ud af coronaskyen, at vi investerer i vores oplevelsesprodukt.

Dertil kommer selvfølgelig, at vi bliver ved med at markedsføre Danmark på et ambitiøst niveau og med det rigtige afsæt.

Natur, brede sandstrande og lokale råvarer pryder forsiderne i mange af Danmarks officielle kampagner i tråd med, at naturoplevelser, ro og tryghed længe er blevet fremhævet som de største årsager til at komme. Danmark har dog også meget andet at byde på, og det skal vi huske, når vi gerne vil differentiere os fra andre europæiske destinationer.

De danske attraktioner, herunder bl.a. forlystelsesparker og museer, udgør store trækplastre for danske og udenlandske turister. For de fleste er det nemlig et must at besøge en forlystelsespark, en zoologisk have, et museum e.l. i løbet af ferien. Især de udenlandske turister er meget aktive, og ifølge VisitDenmark vil 80 pct. af de internationale gæster gerne gå på opdagelse i Danmarks attraktioner.

Vigtigst af alt er gæsterne tilfredse med det, de kommer ud til. Ifølge en undersøgelse fra Det Nationale Turismeforum, der sammenligner turisternes generelle tilfredshed med Danmark som ferieland med Norden og Nordeuropa, rangeres danske forlystelses- og temaparker som en exceptionel oplevelse med en elitescore, der overstiger det nordiske og nordeuropæiske gennemsnit med henholdsvis 36 og 24 point.

Det kan vi godt være stolte af. Derfor mener jeg også, at attraktionerne bør fylde mere i markedsføringen af Danmark som helhed.

Vi har mange stærke institutioner i Danmark, som er dygtige til at udvikle nye og spændende oplevelser og lytte til, hvad gæsterne efterspørger.

Nies Jørgen Jensen

Vi har mange stærke institutioner i Danmark, som er dygtige til at udvikle nye og spændende oplevelser og lytte til, hvad gæsterne efterspørger.

Derfor er det afgørende, at vi formår at bevare det nuværende momentum. Det giver os mulighed for at investere i produktet og gøre det tidssvarende, hvilket vil styrke vores position i kampen om gæsternes gunst. (Forkortet, red.)

Annonce
VEJLE For abonnenter

Sådan oplevede nybegynderen Lance Luscombe valget: 'Jeg mødtes med Dan Arnløv og oplevede en politiker, som var helt rundt på gulvet og pludselig undsagde de fælles politiske projekter'

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Fik ondt i maven over julens udgifter: Men så kom der pludselig uventet hjælp

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Navne

Jens Jørgen måtte køre B&B videre, da konen Inger gik bort: Nu har han sørget for folks bondegårdsferier i et kvart århundrede

Erhverv

Tilbage til den kreative legeplads: Peter og Ole vil lave Danmarks bedste mikropølsemageri

Dall: Støttepartierne lagde regeringen i benlås og fik deres finanslov

Vejle For abonnenter

336 kvadratmeter lejlighed solgt for solgt for 8.300.000 kroner: Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune

Debat

Synspunkt i drikkevandsdebat: Mange ord - nul bevis

Vejle

Gymnasiefest gik galt, da adskillige elever faldt og blev mast under koncert med prisvindende sanger: 'Det var ikke et sikkert sted at være'

Flertal finder penge til bedre forhold for fødende efter tre år

Alarm 112

Transformator brød i brand: Ingen forstyrrelse i elforsyningen

Hedensted For abonnenter

Nu bliver bopælen afgørende for, hvor dit barn kommer i børnehave

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Annonce