Annoncørbetalt indhold

Disse aktier skal du købe i april måned

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kan du lide at være aktiv på aktiemarkedet og er du nysgerrig på hvilke aktier der er i fremgang og hvilke der ikke er. Aktiemarkedet er en verden helt for sig selv, og hvis man har travlt i dagligdagen, kan det være svært at få tid til hele tiden at være up to date på den nyeste info om aktier. Er du helt ny i investering og aktier, kan det desuden også været utrolig uoverskueligt at danne sig et overblik over hvilke aktier der er værd at investere i. Frygt ej – læs mere her. 


Annonce

Hvis der er noget som er kommet på mode indenfor det sidste års tid, så er det investering af aktier. I et år som har været yderst præget af hjemsendelse og utrolig meget snak om økonomi, er aktiemarkedet boomet, og mange kaster sig ud i aktieinvestering. Desuden har bankerne for første gang nogensinde indført negative renter, hvilket vil sige at der nu næsten ikke findes nogen bedre tid til at komme i gang med at investere. Læs meget mere om aktieanbefalinger lige her.


Før i tiden var aktieinvestering en affære som mest var for store virksomheder og rigmænd. I gamle dage var aktier næsten utilgængelige for den almene dansker, og svære at få fingrene i. Nu er det nemmere end nogensinde før at investere i aktier og det kræver ikke andet end en mobiltelefon, tablet eller laptop og et stort nok beløb til at investere for. Investering kan både være for unge og ældre voksne, og er tilgængeligt for den almene dansker.


Aktier som anbefales i april måned 

Når du skal vælge hvilke aktier du gerne vil investere i, er det som udgangspunkt en god idé at afgøre med dig selv om hvilken type aktie du er på udkig efter. Fx er der forskel på om du vælger en IT-virksomhed eller en bilfabrikant, fordi deres vækstkurve kan svinge i forhold til deres marked.


Desuden kan du tænkte over om du vil købe aktier som har mulighed for et stort udbytte og en høj vækst, men som på samme måde kan være risikable fordi de også kan gå den anden vej. Hvis du er interesseret i en langtidsinvestering, er det en god idé at kigge på defensive aktier, der er meget stabile og hvor der ikke forventet voldsomme udsving i deres værdi. Fordelen ved disse aktier er at du kan være sikker på at de kan holde i lang tid, og kan indløses selv hvis du beholder dem helt indtil du skal på pension. Et eksempel på sådan en aktie er Coca Cola.


Desuden findes der utrolig mange andre gode aktier, som ofte er i firmaer som du allerede kender i forvejen. Et par eksempler kan være nogle amerikanske, som Apple eller google. Hvis du gerne vil kigge på aktier indenfor europæiske grænser, kan du overveje nogle tyske som fx BMW eller Siemens. Eller en svensk aktie i Volvo.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.