Annoncørbetalt indhold

Disse gaver ligger i år under dit juletræet

Er du typen som bare ikke kan vente til det bliver juleaften? Har du vendt hele hjemmet på hoved for at finde dette års julegaver, fordi du vil forsøge at gætte hvad du får i gave i år. Du er måske den ”uartige” type som i skjul forsigtigt har pakket din julegave op og nænsomt pakket den ind igen.

Indholdet er sponsoreret

De fleste af os er meget nysgerrige og har svært ved at vente helt til juleaften, hvor pakkerne skal deles ud og pakkes op. Men har du ualmindeligt svært ved at vente kan selv den korte tid der er til juleaften føles som meget lang tid. Fortvivl ej vi vil ud fra dette års tendenser til Black Friday, give vores bud på hvad der kunne ligge under juletræet hos lige netop dig i år.

Elektronik er det sikre gæt

Hvis man tager et kig på de mest solgte varer til Black Friday var salget af elektronik iøjnefaldende. Der er derfor ualmindelig stor sandsynlighed for at der under jeres juletræ i år, ligger en form for elektronik. Skulle man give et lidt mere uddybende gæt er de nye Apple AirPods, bestemt værd at nævne da de var det mest populære produkt hos Pricerunner. Som det andet mest solgte produkt finder vi Google Home Mini en smarthøjtaler, som samtidig fungerer som en elektronisk assistent. Google’s smarthøjtaler er da også utrolig smart og kan gøre livet lidt lettere og sjovere. Du kan tale til højtaleren og bede den om alt muligt eksempelvis at sætte en alarm hvis du står og laver mad i køkkenet og maden skal koge i 20 minutter. Når vi nu er i køkkenet kan vi lige kort nævne at kaffemaskiner igen i år er meget populære, så der er bestemt en chance for at der ligger en kaffemaskine under juletræet. Kaffemaskiner kan du fortsat købe billigt online hos WhiteAway, husk at benytte en WhiteAway rabatkode for at få den bedste pris.

Spillekonsoller & Fifa 19

Har du givet udtryk for at du ønsker dig en spillekonsol og det nye Fifa spil, er der her rigtig gode nyheder. Vi kan nemlig fortælle at der er blevet købt rigtig mange spillekonsoller til Black Friday. Dertil er der også blevet købt mange Fifa 19 spil, ligeledes er Red Dead Redemption II blevet købt af mange. Så er du vild med videospil kan du være den heldige som juleaften ender med at åbne en pakke med det helt rigtige videospil.

Smartphones under juletræet

Apple, Samsung og Huawei smartphones har som de forgangne år til Black Friday solgt vanvittig godt. Særligt Iphones er der blevet køb utrolig mange af, faktisk er der hele 3 Iphone modeller i top 15 på listen over de mest populære produkter hos Pricerunner. Hvilket er ganske imponerende, tæller man alle Apple produkter i top 15 finder man 5 hvilket tydeligt understreger at Apple er et kæmpe brand, som forbrugerne elsker. Så er du en af de mange der har skrevet et Apple produkt på dette års ønskeliste, er chancen for en dejlig forløsning juleaften bestemt i live.

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.