Annoncørbetalt indhold

DK Automobiler bliver Vejles nye Opel-forhandler

Personalet hos DK Automobiler er så småt ved at varme op til det nye bilmærke, som bliver en del af bilhuset medio september. Her er mandskabet fotograferet ved en flot rød Opel Rekord fra 1965. PR-foto
Mange års succes med de populære Suzuki-modeller skal nu suppleres med kendte køretøjer som Corsa, Astra og Insignia, når DK Automobiler medio september bliver områdets nye forhandler af Opel.

PRESSEMEDDELELSE - DK AUTOMOBILER, VEJLE:

De brede smil er kørt i stilling, og det er da også med en vis portion stolthed, at de to ejere af DK Automobiler kan konstatere, at bilhuset skal vækste.

- Vi skal være Vejles nye Opel-forhandler, og det kommer til at blive effektueret medio september, fortæller Rasmus Nissen, der sammen med Martin Andersen har stået i spidsen for det store Suzuki-bilhus på Dandyvej i Vejle.

Et bilhus, der altså fremadrettet også kan kalde sig for en Opel-forretning.

- Det er ingen hemmelighed, at vi begge har varme følelser for netop Opel, fordi vi tidligere har arbejdet med det mærke. Vi har i forvejen også autoriseret Opel-service her på matriklen, så vi kender modellerne indgående, understreger Martin Andersen.

Leverer flotte Suzuki-salgstal

Tilgangen af det klassiske tyske bilmærke - som i dag er ejet af franske PSA, som også har Citroën, DS og Peugeot i sin stald - kommer på ingen måde til at ske på bekostning af Suzuki, som DK Automobiler gennem adskillige år har haft stor succes med.

Faktisk blev forretningen i 2013, 2014 og 2015 kåret som landets bedste sælgende Suzuki-forhandler - og at mandskabet hos DK Automobiler har styr på det med service og kundehåndtering, det kan fortsat aflæses i nogle ganske flotte salgstal.

- Opel-modellerne er ikke nødvendigvis en stor konkurrent til bilerne fra Suzuki. Typisk er det to forskellige segmenter af bilkøbere, der går efter henholdsvis de tyske og de japanske modeller. Jeg er helt overbevist om, at der er plads til begge mærker hos os, fortæller Rasmus Nissen.

Nyt mærke i separat bilhus

Opel-modellerne skal ikke ind i Suzuki-udstillingen - men bliver i stedet placeret i en separat bilforretning, som ligger et stenkast væk. Og adressen for begge bilhuse vil fortsat være Dandyvej 5 - der kommer bare til at hedde Dandyvej 5B for Opel, hvor DK Automobilers nuværende adresse er 5G og 5H.

- Der bliver indskrivning og udstilling i Opel-forretningen, for vi skal bruge det nuværende værksted herovre til samtlige biler. Vi har jo i forvejen en del Opel-modeller igennem på værkstedet, så vi har alt det særlige værktøj, som kræves, ligesom vores mekanikere er klædt rigtig godt på til opgaven, påpeger Martin Andersen.

Og skulle det komme til at gå rigtig stærkt med at klargøre spritnye Corsa-, Astra- og Insignia-modeller fra Opel, så er der faktisk mulighed for at udvide det nuværende værksted med flere arbejdsstationer og lifte.

Knaldrød Opel Rekord fra ’65

- Vi glæder os til at komme i gang, for det er dejligt, at vi kommer til at kunne tilbyde vores kunder et lidt bredere modelprogram, som blandt andet inkluderer stationcars og varebiler. Det er jo et område, hvor Suzuki lige nu ikke er leveringsdygtige, fortæller Rasmus Nissen.

Hvor japanske Suzuki regnes som et af de yngre mærker på det danske marked, så er Opel for alvor et bilmærke, der nærmest altid har eksisteret. Et synligt bevis for det står i øvrigt parkeret hos DK Automobiler, der har ladet en knaldrød Opel Rekord fra 1965 opstille i første parket i bilhuset.

- Der er masser af kvalitet i Opels modelprogram, og det er jo ikke mere end et par år siden, at Opel Astra blev kåret som Årets Bil i Danmark. Vi har store forventninger til mærket, som blandt andet er på vej med en helt ny udgave af Opel Corsa, pointerer Martin Andersen.

Etableringen af Opel-forretningen vil blive markeret senere på efteråret.

FAKTA – DK Automobiler

resideret på den nuværende adresse. I 2016 overtog de to ejerskabet af bilhuset, der hele tiden har været autoriseret Suzuki-forhandler og autoriseret Opel-værksted. Flere gange er DK Automobiler af den danske Suzuki-importør blevet kåret som den bedst sælgende butik i Danmark.

Medio september 2019 føjer de to ejere Opel-mærket til deres virksomhed, og dermed vil DK Automobiler fremadrettet være autoriseret Opel- og Suzuki-forhandler.

Der er i øjeblikket 11 medarbejdere i bilhuset - men med udvidelsen forventer ejerne, at der skal ansættes ekstra personale.

Yderligere information: www.dkautomobiler.dk.

Kontakt:

Martin Andersen, indehaver: T: 30 65 58 01 E: martin@dkautomobiler.dk

Rasmus Nissen, indehaver: T: 30 65 58 03 E: rasmus@dkautomobiler.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.