Annonce
Erhverv

DK Company rykker ind på Nordlundvej

På Nordlundvej bliver DK Company nabo til en anden stor modekoncern, BTX Group, som DK Company har købt flere brands af, bl.a. Blend, b.young og Fransa. Foto: Mikael Lund
Firmalokaler i Brande fik ikke lov til at stå tomme ret længe.
Annonce

Brande: De lagerlokaler på Nordlundvej, som transport- og logistikfunktionen DSV Panalpina netop har forladt, bliver nu overtaget af firmaet DK Company.

Det bekræfter Kasper Philipsen, der er CEO (adm. direktør) for DK Company i Vejle.

DK Company har i flere år haft lager på Hyvildvej i en del af den tidligere Martensens Fabrik, men modekoncernen, der efterhånden er blevet Danmarks næststørste, har i et stykke tid været på udkik efter et alternativ, da lejemålet her er blevet overtaget af KMC.

- Vi har rigtig mange gode medarbejdere fra lokalområdet, forklarer Kasper Philipsen om den primære årsag til, at man ikke bare har flyttet lageret til Vejle og samlet det med firmaets øvrige funktioner her.

I grundareal svarer de 8.000 kvadratmeter, DK Company har lejet på Nordlundvej, omtrent til de lokaler, firmaet forlader på Hyvildvej, men de er noget bedre egnet til formålet, oplyser Kasper Philipsen.

Opgaverne for de 28 ansatte kommer dels til at bestå i at modtage containere med indgående varer, dels skal lageret fungere som pluklager for damtøjsmærkerne b.young, Ichi og Fransa.

Tidligere blev containerne leveret og losset i Vejle, hvorefter tøjet blev kørt til Brande på lastbil til videre ekspedition, så de nye, forbedrede faciliteter kommer til at betyde væsentligt mindre intern transport, forklarer Kasper Philipsen, der ikke forventer, at antallet af ansatte vil blive påvirket af flytningen fra den ene ende af Brande til den anden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Ikast-Brande

Byguider i Brande er klar

Vejle For abonnenter

Efter Sofies død i badekarret: Nu måler Vejles bosteder badevandet med et termometer

Danmark For abonnenter

20-årige Sofie døde i badekar på bosted: Medarbejdere makulerede vigtig badeinstruks

Annonce