Annonce
Hedensted

DK-El er blevet stor nok til at flytte hjemmefra - egentlig for tidligt, siger iværksætter

Bilerne fra DK-El bliver fremover endnu mere synlige i bybilledet i Tørring. Det lokale el-firma, som David Korsholm Nielsen på billedet er medejer af, flytter nu fra Aalevej til Unitrons fhv. ejendom på Jernbanegade. Arkivfoto

DK-EL har netop købt Unitrons centrale erhvervsejendom i Tørring. Planen er, at det tre år gamle håndværkerfirma flytter om en måned eller to

Tørring: DK-El er blevet stor nok til at flytte hjemmefra. Det konstaterer David Korsholm Nielsen, der netop har skrevet under på købet af erhvervs-ejendommen Jernbanegade 13, der indtil årsskiftet har huset landbrugsvirksomheden Unitron og som var sat til salg til 3,5 mio kr.

Planen er, at han inden for de næste par måneder vil flytte sit elfirma fra privatadressen på Aalevej til de nyerhvervede erhvervslokaler.

- Vi kan simpelthen ikke være her på Aalevej længere. Egentlig synes jeg, det er et år for tidligt, men det kan godt blive svært at finde sådan en placering igen. Vi kan heller ikke tillade os, at blive ved med at have containere over det hele herude på Aalevej, som vi er nødt til at have nu, for at kunne være her, lyder det fra David Korsholm Nielsen.

Annonce

Vi blev nødt til at tage et valg om, hvordan vi skulle udvikle os, og hvis vi forsat skal vokse skal vi have noget mere plads.

David Korsholm Nielsen, medejer DK-El

Stor vækst

Sammen med Lars Johansen stiftede han i januar 2015 DK-EL, men allerede i løbet af de første to år, oplevede de to iværksættere, der bl.a. leverer elektriske løsninger til nybyggeri, butikker og erhvervsbyggeri, en rivende udvikling.

Det betød, at Anders Pedersen fra Sorø blev medejer af firmaet, og at DK-El i dag beskæftiger over 40 medarbejdere, der har opgaver i hele landet.

Indtil videre har virksomheden mest haft erhvervskunder, men David Korsholm Nielsen håber, at han med den centrale beliggende i Tørring sammen med øget markedsføring, kan få flere private kunder.

- Vi vil gerne vise, at vi er her. At der er kommet en elektriker mere i byen. Mange har måske set vores biler i byen, men jeg tror også, det betyder noget, at folk kan se, hvor vi hører til, siger han.

Fortsat vækst

David Korsholm Nielsen tror på, at DK-El forsat vil vækste og med de nyerhvervede 800 kvm kontor, produktions- og lagerlokaler skulle der også være plads til det.

- Det er de helt perfekte lokaler til os med plads til både administration og lager. Det bliver endda endnu bedre placeret, når midtbyplanerne bliver realiseret. Og vi behøves ikke gøre meget andet end at male og skifte et par gulvtæpper, inden vi kan rykke ind, lyder det fra David Korsholm Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce